Răsfăţ pentru piele

Balsam de buze L'Occitane en Provence

L’Occitane en Provence încapsulează bujorul în produsele noii linii Pivoine Sublime. Întruchipând frumuseţea sublimă şi fiind faimoasă pentru beneficiile pe care le posedă, floarea este valorificată la maximă intensitate de către laboratoarele brandului. Astfel, extractul de rădăcină de bujor stă la baza gamei Pivoine Sublime. Acesta are puterea de a hidrata, de a corecta imperfecţiunile pielii, de a reduce aspectul porilor şi a liniilor fine, şi de a reda tenului frumuseţea naturală.

Întrucât preţuieşte tradiţia, brandul a decis ca bujorii aleşi pentru a fi folosiţi să fie livraţi de Jean-Luc Riviere, un cultivator pasionat, a cărui familie s-a devotat creşterii acestei flori de peste 160 de ani, în regiunea Drome din Franţa. Totodată, brandul se asigură că poveştile rămân vii. Legenda spune că exista odată o frumoasă nimfă, numită Paeonia. Fiind foarte admirată de zei, a stârnit gelozia unei zeiţe, care a transformat-o în bujor, o floare cu o mie de petale.

Fie că te încrezi sau nu în legende, odată ce testezi produsele gamei Pivoine Sublime (ser pentru faţă, cremă pentru faţă, cremă CC, spray hidratant pentru faţă, balsam de buze, loţiune tonică, gel demachiant, gel exfoliant), o să ai parte de o experienţă senzorială unică. În plus, rezultatele vorbesc de la sine.

L'Occitane demachiant

Iar surprizele nu se opresc aici. Parfumul inconfundabil al bujorului a inspirat brandul să creeze şi o gamă pentru corp, Pivoine Flora, care să încânte simţurile şi să îngrijească delicat pielea. Apa de toaletă, uleiul pentru corp, loțiunea pentru corp fresh, gelul de duş, laptele de corp, uleiul de baie bifazic, săpunul şi crema pentru mâini sunt adevărate delicii pentru piele.

Pivoine Flora apa de toaleta