Ramona Păun. My Beauty List

Ramona Păun este invitata noastră la rubrica My Beauty List. Astfel, am aflat ce conține trusa ei de îngrijire și care este ritualul său de frumusețe. Printre produsele preferate de vedeta PRO TV se numără fondul de ten, apa micelară, crema cu factor de protecție și cremele de corp. Nu se teme să încerce tot ce e apare nou pe piață, dacă produsele respective au în compoziția lor substanțe naturale.

Care sunt cele mai importante 3 produse de frumusețe pe care le folosești frecvent?

Fond de ten, apă micelară, cremă cu factor de protecție. Dincolo de efectul estetic al fondului de ten, eu îl folosesc și ca pe un scut împotriva soarelui. Îmi cumpăr mereu un fond de ten cu factor de protecție. Însă crema cu SPF este bază și astfel bariera împotriva soarelui este și mai eficientă. La finalul zilei și dimineața folosesc întotdeauna apă micelară. În adolescență mai săream uneori peste demachiere, însă acum n-o fac niciodată, oricât de obosită aș fi.

La ce produs cosmetic nu ai putea renunța?

Cremele de corp. Am o piele uscată, care are în permanență nevoie de hidratare. Mâinile sunt cele mai mari devoratoare de cremă. Întotdeauna am în geantă o cremă de mâini pe care o folosesc frecvent de-a lungul zilei.

Care a fost cel mai recent produs cumpărat?

Unt de mango pentru corp. Prefer să folosesc produse naturale și testez aproape orice. Cremele de corp le combin mereu cu diverse uleiuri înainte să le aplic pe piele.

Dar produsul căruia îi ești fidelă de mult timp?

Uleiul de cocos m-a cucerit definitiv și îl  folosesc atât pe piele, cât și pe păr de mulți ani. Îl mai trădez din când în când cu alte produse naturale, dar mă întorc întotdeauna la el. J

Care a fost prima experiență cu produsele de make-up?

În urmă cu mult timp, cred că aveam 6 ani. Am dat într-un sertar peste cel mai folosit ruj la acea vreme, verde, dar care pe buze devenea roșu și era extrem de greu de șters. M-am convins și eu de rezistența lui după ce m-am dat din belșug pe buze și am intrat în panică atunci când am văzut că nu se mai ia.

Ce schimbare de look nu ai face niciodată?

Nu m-aș tunde niciodată periuță. Pentru că am un păr destul de des și m-ar durea sufletul să-l pierd, dar și pentru că nu cred că m-ar avantaja un astfel de look. M-aș simți dezgolită.