Rafinament scandinav: COS deschide primul magazin în București

COS Bucharest 3 HR

Prima dată când am intrat într-un magazin COS a fost în 2013, în boutique-ul brand-ului din cartierul parizian Marais. De atunci, au trecut aproape 6 ani în care mi-am dorit de nenumărate ori să nu mai fiu nevoită să vânez cu fiecare ocazie a unei vizite prin alt oraș european, magazinul cu – aș putea spune fără să exagerez – cele mai cool piese minimaliste, care ilustrează perfect estetica scandinavă clean & effortless.

Așteptarea a luat sfârșit – COS a deschis primul magazin în capitală, pe Calea Victoriei nr. 116. Clădirea, a cărei fațadă a fost complet restaurată, găzduiește pe două etaje colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii.

În prezent, vei găsi în magazin colecția COS de primăvară/ vară 2016, care inspiră măiestrie și un sentiment de reevaluare a familiarului, concentrându-se puternic asupra articolelor de îmbrăcăminte esențiale pentru viaţa de zi cu zi. Tricouri, rochii, blugi și blazere, concepute pentru a fi purtate sezon dupa sezon, stau alături o serie de „articole clasice descompuse”, concepute prin folosirea unor tehnici complexe, precum drapajul și pliurile în stil origami care, deși sunt precise, conferă un aspect de ţinută realizată fără efort.

COS Bucharest 1 HR

Foto: COS