Puterea încrederii în tine vine de la femeile puternice din jurul tău

Frumusețea se învață. Aceasta este concluzia la care am ajuns noi, femeile din redacția A List Magazine. Cu ocazia lansării nr. 10 al revistei, NIVEA ne-a provocat să facem o călătorie în trecut și să ne amintim de cele mai bune sfaturi de îngrijire primite de la persoanele importante din viața noastră. Invitația a venit în contextul în care brandul a relansat gama NIVEA Q10, cu o formulă îmbunătățită. NIVEA Q10 POWER conține coenzimaQ10 și multă creatină ce luptă eficient împotriva liniilor fine și a ridurilor.

În urma exercițiului despre care am și vorbit în ediția de primăvară a revistei, toate am realizat că mamele noastre, bunicile, prietenele sau surorile ne-au învățat lecții importante de îngrijire care să ne facă să ne simțim frumoase, atrăgătoare sau sexy. Puterea feminității stă în ceea ce transmiți celor din jurul tău și în ceea ce se vede pe chip. De aceea, este important ca tenul tău să radieze, să fie îngrijit și sănătos. Așa am învățat să-l curățăm, să-l hidratăm și mai ales folosim produse anti-rid, pentru că unele dintre noi râd atât de mult încât fac riduri pe la ochi.

În ziua lansării noului număr A List Magazine, printre razele dimineții, cafeaua nelipsită și bucuria de a revedea persoane dragi, NIVEA a dus această provocare mai departe. Într-o activare specială, femeile prezente la eveniment, care ajungeau pe la standul Q10 POWER, au fost invitateextragă mesaje despre frumusețe și încredere lăsate de femeile puternice din jurul lor și scrie la rândul lor alte mesaje inspiraționale pentru fetele care vor participa la această activitate.

nivea

Astfel, am adunat o mulțime de sfaturi prețioase de la femeile puternice și frumoase, care luptă zi de zi pentru visele lor, care se bucură de viață și zâmbesc continuu indiferent de obstacolele pe care le întâmpină. Iar toate acestea vin din încrederea în sine și puterea interioară, care au nevoie de un boost din exterior:îngrijirea adecvată și stilul de viață echilibrat.

Mai jos vă lăsăm câteva mesaje lăsate de femeile puternice pe care le-am întâlnit, unele semnate, iar altele anonime, pentru a păstra misterul.

„Încrederea în tine vine din alegerile pe care le faci”

“Alege să fii tu, mereu!” Denisa Ungureanu

“Poți să devii tot ce îți dorești”

“Fii puternică, fii încrezătoare, ai încredere!”

“Frumusețea înseamnă să te simți bine cu ține” Alina S.

“Un strop de atitudine și…eșți perfectă! Atitudine = stil = femeie” Dana Săvuică

“Crede în ține și nu vei da greș niciodată #hug” Elena

“Nu uită să zâmbești mereu, ești superbă”

“Când cineva îți spune că nu poți să faci un lucru, fă-l de două ori și imortalizează momentul! Fiecare zi este o luptă.”

 „Simte-te bine în pielea ta!”

„Pray, eat and Love!” .Eda Marcus

„Când viața îți da lămâi, fă o limonadă!”

Everything in life comes at the exact wright time. Don’t worry” .A.D.

Nu trebuie decât să îți dorești din toată inima! Cu siguranță dorința ți se va îndeplini!

Gasește-ți echilibrul tău si ceea ce te bucură pe tine și totul va fi bine!

 

Sunt câteva mesaje simple, dar de impact. De aceea, te invităm și pe tine să le transmiți femeilor dragi din viața ta sfaturi de frumusețe, de încredere sau de viață care să le ajute să fie puternice,   visătoare și feminine. Pentru că împreună suntem mai puternice, iar efectul e unul vizibil. La fel cum sunt coenzima Q10 și creatina din noile produse NIVEA Q10 POWER.  

Gama NIVEAQ10, acum NIVEA Q10 POWER aliatul de încredere în lupta cu liniile fine și ridurile vizibile a fost creată de NIVEA din dorința de a susține femeile și de a menține cât mai mult tinerețea pe chipul lor. Pentru că dorim să zâmbim zilnic și să obținem un ten cu riduri reduse cât mai rapid, tratamentul intensiv NIVEA Q10 POWER cu 2 fiole resigilabile este soluția potrivită. Fiolele conțin de 5 ori mai multă creatină decât crema de zi NIVEA Q10 POWER pentru a stimula producția de colagenși a reda elasticitatea pielii.

Datorită texturii ușoare, tratamentul se absoarbe rapid și permite ingredientelor să acționeze în straturile profunde ale tenului pentru un efect vizibil, în doar 20 de zile.

Crema de zi NIVEA anti-rid  Q10 POWER FPS 15 este îmbogățită cu Q10 şi conține de 10 ori mai multă creatină. Aceasta protejează pielea de radicalii liberi și de efectele dăunătoare ale razelor UVA/UVB, datorită factorului de protecție solară. Totodată, reduce vizibil ridurile și liniile fine și ajută la încetinirea apariţiei altora noi, tonifică tenul și îi redă fermitatea.  

Putem avea parte de îngrijire anti-rid chiar și în timpul somnului, cu ajutorul cremei de noapte NIVEA Q10 POWER. Aceasta luptă împotriva ridurilor și ajută tenul să se regenereze, în timp ce rezervorul de nutrienți al acestuia este alimentat cu creatină și coenzima Q10.

 Cât despre încrederea în sine, ea izvorăște din lucruri mărunte, vine în urma experienţelor trăite şi a lecţiilor învăţate. Iar pentru că noi, femeile, suntem întotdeauna mai puternice împreună, noua gama NIVEA Q10 POWER ne-a amintit că încrederea în noi vine din alegerile pe care le facem, chiar și atunci când vorbim despre îngrijirea tenului.