Pup-o, mă! Comedia românească a anului

Tradiții, peisaje pitoresti, personaje încântătoare și mai ales umor autentic românesc au fost adunate în filmul “Pup-o, mă!”, o comedie românească savuroasă care redă perfect spiritul optimist al românului care are o soluție pentru orice situație, face haz de necaz.

Se iau trei flăcăi strașnici, care au trăit de când se știu la stână, două mândre de oraș, aflate într-un mare impas și un baci hapsân. Tradiția spune că mândra pupată de Ziua Lânii rămâne a ta pe viață. Bică(Cosmin Seleși), Tică(Alin Panc) și Horică(Alexandru Pop) au trecut de mult timp de vârsta însurătorii, dar mai au o șansă anul acesta și trebuie să profite de ea.

Cătălina Grama & Alexandru Pop

Pup-o, mă! e un film senin și amuzant, vorbit în cel mai pur grai ardenelesc, a cărui acțiune se întâmplă într-un peisaj minunat. Se vede țara asta frumoasă, așa cum e ea, nu întunecată, nu gri și în niciun caz tristă.

„Am vrut să fac un film pentru bucuria oamenilor, cu iz de comedie românească veche, care să intre direct în sufletele lor”, spune Camelia Popa, regizorul filmului.

Alin Panc

Din distribuția Pup-o, mă! fac parte Alexandru Pop (Văru Săndel), Cosmin Seleși, Alin Panc, Cătălina Grama, Constantin Cotimanis și Alexa Tofan. Filmul este regizat de Camelia Popa, după un scenariu de Salex Iatma.

Distribuit de Videomix, filmul Pup-o, mă! va avea premiera pe 26 octombrie 2018, în cinematografele din toată țara.

Cosmin Seleși, Alin Panc, Alexa Tofan & Cătălina Grama

Echipa Pup-o, mă! va pleca în această toamnă într-un turneu național, astfel că cinefilii vor avea ocazia să se întâlnească cu actorii și realizatorii filmului.