#provocarea UNTEATRU: fă-ți cadou o experiență inedită!

unteatru

„La UNTEATRU, luna decembrie e o luna că oricare alta. Tot cu cadouri, tot cu mult teatru, cu multă muzică, tot cu bucurie şi amintiri minunate. Sperăm că ultima luna din an să fie plină de daruri din care să facem şi noi parte. Fă-ţi cadou o experienţă!”, spun Andreea şi Andrei Grosu, regizori şi fondatori UNTEATRU.

Sau, de ce nu, fă cadou o experienţă unui om drag care iubeşte teatrul sau, dimpotrivă, nu a mai mers de mult timp la teatru. Promitem multă emoţie! Câteva dintre spectacolele UNTEATRU din luna decembrie la care suntem invitaţi cu multă căldură sunt:

Molly Sweeney (foto sus) de Brian Friel – Premieră – un spectacol de Sânziana Stoican, care vorbeşte despre frumuseţea imperfecţiunii, despre cum obsesia pentru mai bine poate distruge şi care pune realitatea înconjurătoare sub semnul întrebării. Mihaela Trofimov într-un rol excepţional alături de maestrul Constantin Cojocaru şi Liviu Pintileasa.

Frig de Lars Noren – Un spectacol în regia lui Alex Bogdan, care a avut premieră luna trecută, cu Liviu Pintileasa, Ionuţ Grama, Silviu Debu, Andrei Seusan.

Treapta a 9-a de Tom Ziegler – o piesă despre asumarea responsabilităţii. Plină de umor de bună calitate, glume şi înţepături, aceasta maschează foarte bine drama care se ascunde în spatele cuvintelor. Cu Valentina Zaharia, Patricia Katon, Iolanda Covaci şi Cristina Casian.

Pe lângă aceste spectacole recomandate, se vor juca şi hiturile UNTEATRU, texte ce au bucurat şi emoţionat mii de oameni: La ţigănci, The Sunset Limited, Livada de vişini, Vandalul.

Spaţiul barului UNTEATRU este scena a cinci concerte în regim acustic. Pe 9 decembrie ne adunăm din nou pentru… Alexandru Andrieș şi Maria Ioana Mîntulescu. Pe 10 decembrie, râdem şi fredonăm cu Fără Zahăr pentru că trupa din Dorohoi promite spectacol! Muzica Teatrului ne este adusă de Cari Tibor Project în seară de 13 decembrie. Artan vine cu Partizan în varianta acustică pe 16 decembrie şi încheiem anul cu Lucia & Muse Quartet, un concert special de Crăciun, pe 21 decembrie.

Detalii despre toate spectacolele, concertele si bilete online aici.

Foto: unteatru

Categorii Lifestyle