Provocarea ENGIE: Andreea Esca și Adi Hădean descoperă miracolul energiei la The Carnival

Acasă, dar și la festival, pregătirea mesei este unul dintre momentele simple prin care energia noastră, gazul natural și energia electrică, este prezentă în viața de zi cu zi. Anul acesta, chef Adi Hădean este dirijorul energiei care Aprinde focul și îi face pe invitații săi să gătească.

Acasă, dar și la festival, Adi Hădean, Andreea Esca, Cabral, Iuliana Tudor strunesc energia care face ca fiecare moment al pregătirii mesei să fie cu adevărat surprinzător.

Astfel, între 6 și 8 septembrie sunteți invitați la Romexpo să descoperiți miracolul energiei la The Carnival, unde ENGIE vă așteaptă cu multe surprize.

Pentru că abia ați prins gustul după trei ani de Carnaval, această ediție vine cu #OneExperienceToTaste. Vor fi trei zile de senzații care vă vor pune simțurile la încercare, cu arome din toate colțurile lumii și preparate care mai de care…

Peste 60 de vendori vin cu rețete originale din 10 bucătării internaționale. Veți avea parte de burgeri în combinații inedite, frigărui, pulled pork, hot dogs, paste, arepas, paella, tacos, burritos, grills&barbecues, deserturi pentru toți etc.

Descoperiți și voi miracolul energiei la The Carnival!

Categorii Lifestyle