Proverbe RomânEşti: Tricouri cu tâlc

Izabela_Mandoiu - Landscape

Haine unicat, ţesute cu valori tradiţionale – Izabela Mandoiu îşi propune să spună povestea româncelor mândre de originile lor, prin intermediul pieselor presărate cu detalii tradiţionale, printre care ii româneşti moderne, ţinute casual, sau rochii office cu imprimeu tradiţional.

Începând de astăzi, proverbele româneşti, în ultimii ani uitate sau înlocuite cu sintagme sau exprimări împrumutate din diverse limbi străine, sunt readuse în atenţie, prin noua sa colecţie de tricouri – Proverbe RomânEşti.

Colecţia este parte a campaniei „RomânIE cu valori, tradiţii, frumos!”, o iniţiativa lansată în anul 2015, ce îşi propune să readucă în atenţie zicalele româneşti, oferind, în special tinerilor, oportunitatea de a le cunoaşte exact aşa cum se rosteau odinioară, într-o manieră modernă şi la îndemână , pe tricouri care pot fi purtate în diverse contexte.

Pentru a-ţi crea propriul tricou cu mesaj 100% românesc, alege-ţi proverbul preferat aici şi du-i mai departe mesajul.
„Este timpul să ne întoarcem la valorile şi credinţele autentic româneşti. Alegeţi un proverb românesc care va place şi purtaţi-l cu mândrie. Împreună promovăm o RomânIE cu valori, tradiţii, frumos!”, îndeamnă Izabela Mandoiu.