Protagonistul din „Bridgerton”- noul James Bond?

Regé-Jean Page, interpretul ducelui de Hastings din serialul Netflix „Bridgerton’, e susținut de fani în cursa pentru noul James Bond, conform dailymail.co.uk.

Actorul în vârstă de 31 de ani a cucerit inimile fanilor din lumea întreaga în urma difuzării serialului „Bridgerton’, produs de Shonda Rhimes și lansat în prima zi de Crăciun. Cinefilii sunt de părere că i s-ar potrivi de minune rolul lui Daniel Craig în agentul 007. Legătura cu celebrul agent s-a făcut și mai rapid după ce Regé-Jean Page a caracterizat pe Twitter personajul ducelui de Hastings și atmosfera din „Bridgerton’ drept „Regență și regalitate agitată, dar și amestecată’, făcând aluzie la băutura favorită a lui 007.

Regé-Jean Page i-a devansat în cursa pentru Bond pe Jamie Bell și pe Chris Hemsworth și e unul dintre competitorii principali pentru rol, alături de Michael Fassbender.

Din momentul în care Daniel Craig a anunțat că în „Nu e vreme de murit’ (care va avea premiera în aprilie 2021) va juca pentru ultima dată rolul lui James Bond, au existat o mulțime de actori celebri ale căror nume au fost vehiculate pentru rol, de la Idris Elba la Sam Heughan, James Norton sau Tom Hardy. Rămâne de văzut ce vor decide producătorii celebrei serii 007. Până atunci însă, așteptăm cu nerăbdare noul film din seria James Bond, “No Time To Die”, a cărui premieră a fost amânată pentru a două oară din cauza epidemiei de COVID -19 și se pare că va avea loc în 2 aprilie 2021.

Categorii Lifestyle