SUMMERIZE your body, mind and spirit: programul tău de detox

detox

Vara se apropie și Green Therapy te ajută să o întâmpini în cea mai bună formă: ți-a pregătit un program complet de detoxifiere, care dă un restart eficient organismului. SUMMERIZE este un program de detoxifiere eficient, grație căruia te poți bucura de vacanța de vară cu mai puține kilograme, dar mai multă energie și voie bună, plus o piele sănătoasă și strălucitoare, așa cum îți dorești. Totul în doar trei săptămâni!

SUMMERIZE your body, mind and spirit

Combină strategii de ultimă oră din domeniul nutriției, psihologiei, antrenamentelor fizice, într-un pachet de 21 de zile (sau 14 zile în cazul celui expres), pentru a elimina toxinele din corp și pentru a relaxa mintea și spiritul. Programul se bazează pe purificarea organismului prin post cu sucuri de fructe și legume în combinație cu superalimente și terapii menite să purifice organismul.

The new YOU, în trei sau chiar două săptămâni

SUMMERIZE Master Detox, programul complet, este conceput pentru 21 de zile și cuprinde o săptămână dedicată pregătirii pentru integrarea în program (pre-detox), urmate de șapte zile la Covasna – unde cei mai buni specialiști te așteaptă cu strategiile complexe din domeniul nutriției, psihologiei și antrenamentelor fizice -, în timp ce ultima săptămână este dedicată readaptării la stilul de viață obișnuit, punând în aplicare conceptele învățate (post-detox).

De asemenea, programul include: un consult medical, consultanță nutrițională, consult medical de specialitate balneologică, trei terapii balneare pe zi (la alegere), activități sportive și mișcare în aer liber, yoga și meditații, workshop-uri și îndrumări pentru un stil de viață sănătos și un kit detox cadou. Acestora le pot fi adăugate și alte servicii: spa, masaje, împachetări, reflexoterapie, electroterapie, magnetoterapie sau protocoale medicale De-stress și Anti-aging.

SUMMERIZE Expres Detox este varianta expres a programului de bază, care include 5 zile pentru integrarea în program (pre-detox), 4 zile de activități la Covasna și 5 zile de reintegrare în stilul de viață obișnuit și revenire la alimentația obișnuită (post-detox).

Înscrierile în program se pot face pe www.green-therapy.ro/detox/detox-summerize/ până la data de 6 iunie. Numărul locurilor este limitat la 20 de persoane. Programul 7 zile Summerize Master Detox se va desfășura în perioada 13-20 iunie. Programul 4 zile Summerize Express Detox se va desfășura în perioada 17-20 iunie.