Profesoara de actorie a lui Brad Pitt și Charlize Theron ajunge în România

Ivana Chubbuck se întoarce în România și dă startul unei noi serii de cursuri de actorie și public speaking.

Creatoarea școlii de actorie de la Hollywood care-i poartă numele și trainer al unora dintre cei mai cunoscuți actori printre care se numără: Charlize Theron, Halle Berry, Brad Pitt, James Franco, Jake Gyllenhaal, Sylvester Stallone, Jim Carrey sau John Voight, dă startul unei noi serii de cursuri de actorie și public speaking în septembrie, la București.

Metoda Ivanei Chubbuck se adreseaza atat actorilor cat si celor care vor sa-si dezvolte capabilitatile de prezentare si interactiune cu un auditoriu, indiferent de industria din care provine acesta. Ivana Chubbuck revine la Bucuresti dupa 5 ani de cand a sustinut prima oara cursurile de actorie, „The power of the actor” este tehnica de lucru cu actorii care a facut-o celebra la Hollywood si in lumea intreaga.

Sunt extrem de bucuroasa si gata sa ma intorc in Bucuresti. M-am indragostit de aceasta tara si de oamenii ei. Tehnica mea te ajuta sa-ti folosesti durerea, fricile sau insecuritatile, ca sa depasesti orice piedica sau sa castigi ceea ce iti doresti. Majoritatea oamenilor folosesc traumele sau fricile complet autodistructiv, insa metoda mea te invata tocmai sa construiesti, sa ajungi la cea mai buna varianta a ta. Asta este un lucru bun si pentru un personaj, dar si pentru viata fiecaruia. Abia astept ca romanii sa beneficieze de aceste idealuri impreuna cu mine, pentru ca vom face acest lucru impreuna!”, declara Ivana Chubbuck.

Cursul dureaza 3 luni (septembrie- noiembrie 2018), 50 de cursanti vor avea ocazia sa lucreze intensiv cu David Lipper, asociatul Ivanei de peste 20 de ani, si el actor si pedagog al tehnicii Chubbuck: ”Romania are un loc special in inima mea. Bunica mea, Coca Lipper, s-a nascut si a crescut la Radauti. Cand a izbucnit razboiul, a emigrat impreuna cu bunicul meu in Canada. M-am nascut la Montreal si acolo am si facut studiile de actorie. In 2012, Ivana m-a rugat sa vin la Bucuresti sa predau cursuri de actorie. A fost prima oara cand am simtit cum e sa fii “acasa” si am avut imediat o conexiune cu oamenii de aici.”

Chubbuck Technique este organizat de Magnolia Acting Studio. Mai multe detalii gasiti pe siteul http://www.magnoliastudio.ro/  si  http://www.ivanachubbuck.com.