Produsele-cheie pentru cele mai fashionable coafuri ale sezonului

gama-nivea-volume-care

Look-ul natural este noua tendinţă în hairstyling – probabil ai remarcat că nu mai sunt de mult fashionable coafurile rigide, ultra-studiate, luându-le locul în schimb cele messy, relaxate. Chiar şi coafurile pentru evenimentele formale gravitează în jurul acelui look de eleganță lipsită de efort.

Asta nu înseamnă că părul nu are nevoie să fie aranjat – ci doar că trebuie să fie cât mai natural, iar aici intră în acţiune şi produsele de styling potrivite.

NIVEA introduce o nouă formulă hrănitoare, îmbogățită cu ulei de macadamia, ce previne uscarea firului de păr.

Toamna aceasta, look-ul natural al părului este în tendințe. Experimentează coafuri simple, ce se adaptează usor tipului tău de păr, fără prea mult efort, folosind gamele de styling din portofoliul NIVEA îmbogățite cu ulei de macadamia pentru a evita uscarea părului. Dacă dorești să oferi mai mult volum, încearcă spuma NIVEA Volume Care ce nu încarcă părul și îi asigură volum de la rădăcină. Pentru un look mai voluminos, usucă-ți părul ţinând capul în jos. De asemenea, pentru un finish lejer și susținere de lungă durată, poți aplica spray-ul din aceeași gamă, recomandă Sally Brooks, stilistul internaţional NIVEA.

Dacă până acum erai nevoită să alegi între volum și îngrijire, trebuie să știi că gama de hairstyling NIVEA Volume Care cu ulei de macadamia nu usucă și nu încarcă părul, oferind volum dublu și îngrijire pentru ca tu să simți frumusețea unui păr sănătos.

Indiferent dacă vei opta pentru bucle wavy, coafuri de seară sau cocuri neglijente cu jumătate din păr, volumul și fixarea puternică te vor însoți pe durata întregii zile.

Bucură-te de un păr în tendințele sezonului!

Încearcă una dintre cele mai populare coafuri ale acestui an perfectă pentru orice ocazie:

Pasul 1: După ce ai aplicat spuma pentru volum NIVEA Volume Care, usucă-ți părul si piaptănă-l.

Pasul 2: Secționează părul din spatele urechilor în creștetul capului și prinde-l într-o coadă de cal simplă cu ajutorul unui elastic, făcând o buclă fără a trage părul complet.

Pasul 3: Ia părul din coadă și răsucește-l ușor în jurul bazei pentru a crea un coc aparent nefinisat.

Pasul 4: Fixează-l cu ajutorul unor agrafe pentru a-l face cât mai lejer sau cât de strâns îți place. Umflă puțin restul părului. Eventual, poți scoate câteva șuvițe rebele în exterior. La final, periază vârfurile.

Foto: NIVEA