Video – In The Sport Light – De vorbă cu Vicki Nicola

Hey, A listers!

Azi, Raluca este la masă cu Vicki Nicola, Managing Partner în cadrul companiei The Group, o persoană pe cât de caldă, pe atât de creativă. Cu o experiență de peste 15 ani în lumea publicității, pe Vicki o veți găsi mereu implicată în proiecte interesante, de la modă, la zona digital sau lifestyle.

Ce nu știați poate despre Vicki este că îi place foarte mult să alerge, și atunci când temperatura de afară și timpul îi permit, o găsiți în Parcul Herăstrău, facând jogging.

Raluca și Vicki sunt la cafeteria din cadrul The Group, unde și-au comandat sushi, lucru care mă bucură mult, pentru că azi e rândul meu să ard caloriile, așadar, nu voi avea o misiune foarte grea.

Vickia a mâncat un roll de sushi care are aproximativ 370 calorii.

Pentru a da jos toate caloriile, am alergat o tură de Herăstrău (6,5 km) și apoi am făcut o serie de exerciții pe scări.

În tot acest timp, Raluca a descusut-o pe Vicki de secrete. Care sunt cele 3 lucruri pe care lumea nu le știe despre ea, de ce îi va fi cel mai dor în 20 de ani sau dacă e ceva ce nu suportă? Aflați totul în ediția de astăzi In The Sport Light!

Nu uitați: sport is fun!

Categorii Video