Prințul William și Kate Middleton, vizită oficială în India

kat4e m

Prințul William și Kate Middleton se află zilele acestea într-o vizită oficială în India, unde au ales să se cazeze la hotelul Taj Mahal Palace din Mumbai, ținta atacurilor teroriste din 2008, și să aducă un omagiu celor 31 de persoane decedate în tragicul atentat.

prince william

Cei doi au mers ieri să îi întâlnească pe copiii din cartierele sărace ale Mumbaiului și să joace o partidă de cricket cu legendarul jucător Sachin Tendulkar la Oval Maidan. 

123

Seara, William și soția lui au participat la o gală caritabilă alături de mai multe vedete de la Bollywood, Ducesa de Cambridge alegând să poarte o rochie strălucitoare semnată Jenny Packham pentru acest eveniment.

india

În timpul discursului său, Prințul William a mărturisit că India este în topul țărilor în care soția lui și-a dorit să ajungă: Când eu și Catherine ne-am căsătorit, India a fost primul loc de pe lista ei despre care mi-a spus că vrea să îl vizităm. Doi copii și cinci ani mai târziu, în sfârșit am reușit acest lucru – și suntem amândoi onorați să fim aici”, a povestit Prințul William.

William și Kate vor ajunge spre sfârșitul săptămânii și la Taj Mahal, impunătorul mausoleu din Agra, la Gandhi Smriti, muzeul dedicat lui Mahatma Ghandi, dar și în Bhutan, regatul învecinat cu India, care și-a deschis granițele pentru turiști abia în anii ’70.

buthan

Descoperă albumul vizitei celor doi în India în galeria foto de mai jos.

Bhutanreise

Kate Middleton și Prințul William în Bhutan

Taj Mahal

Will și Kate în Taj Mahal

FWRO

Kate Middleton (într-o rochie Emilia Wickstead) și Prințul William, pregătiți pentru o vizită oficială.

Bhutanreise

Will și Kate

Royaler Besuch in Indien

Pentru întâlnirea cu premierul Indiei, Kate a ales o rochie Temperley.

Britische Royals in Indien

Prințul William

hepta_2357805

Will și Kate

FWRO

Kate (în Alice Temperly) și Will

Indienreise

Will și Kate

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle