Prințul Philip, soțul Reginei Elizabeta a II a, împlinește azi 99 de ani

printul philip

Prințul consort Philip, soțul Reginei Elizabeta a II a, își sărbătorește azi cea de-a 99-a aniversare. În cinstea evenimentului, Casa Regală a publicat o fotografie cu Prințul și cu Regina în curtea Castelului Windsor, locul în care capetele încoronate și-au petrecut izolarea încă din luna martie.

Prințul Philip și Regina sunt căsătoriți de 72 de ani și vor sărbători în doi aniversarea, cu un prânz festiv la Windsor. Starea de sănătate a prințului este destul de precară, spre deosebire de Regină, care se află în formă maximă la cei 94 de ani împliniți în aprilie, dovadă fiind fotografiile publicate recent în care suveranul practică echitația în curtea castelului.

printul philip

Prințul Philip, în 1962

La începtul acestei luni, prințul Charles, care a suferit de Coronavirus, s-a destăinuit despre faptul că îi este dor de familie, de părinți, pe care nu i-a mai văzut de mult timp, deoarece a păstrat distanța din cauza amenințării pandemiei. Totuși, mebrii familiei regale au păstrat legătura prin FaceTime. ”Întreaga familie am păstrat legătura online și a fost o modalitate buna de a ne vedea”, a spus Prințul William. Kate Middleton a adăugat că familia a fost și mai unită decât de obicei și că membrii ei au vorbit chiar mai mult decât în perioada ”normală”.

Pe 13 iunie, Regina va fi celebrată în mod oficial de supușii ei printr-o defilare a gărzilor galeze. În mod normal, la începutul lunii iunie, Regina celebra urcarea ei la tron, dar în acest an, festivitățile ample au fost anulate din cauza pandemiei.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle