Prințul Harry și Meghan Markle, primul eveniment împreună

Sunt împreună de mai bine de un an, o lume întreagă stă cu ochii pe ei, dar… Prințul Harry și Meghan Markle nu și-au făcut apariția publică împreună… până acum. În acest weekend, cei doi au participat la Jocurile Invictus din Toronto, o competiţie sportivă dedicată militarilor răniţi pe front, creată la inițiativa Prințului Harry. Totuși, nu au putut trece peste eticheta regală, așa că au fost nevoiți să stea separat. Mai exact, la trei rânduri distanță.

Prințul Harry a stat alături de Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, și de premierul canadian, Justin Trudeau, în timp ce Meghan, care încă nu face parte din familia regală, a stat pe un alt rând. Cu toate acestea, la cât de serioase par a fi lucrurile, sunt șanse mari ca, la următoarele Jocuri Invictus, Meghan să stea lângă Prințul Harry… în calitate de soție.

Mai mult decât atât, actrița din Suits a apărut pentru prima dată pe coperta revistei Vanity Fair și a vorbit în premieră despre relația sa cu Prințul Harry: „Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiți. Sunt convinsă că va veni clipa când vom ieși în față și vom avea povești de spus, dar sper ca oamenii să înțeleagă că acesta este momentul nostru. Este pentru noi. De aceea este atât de special, pentru că este doar al nostru. Suntem fericiți. Eu personal iubesc poveștile de dragoste.”

Foto: hepta.ro

Citește și:

6 lucruri pe care nu le ştii despre Prinţul Harry

Categorii Lifestyle