Prințul Harry și Meghan Markle, prima ieșire în public după o pauză de 6 săptămâni

meghan harry canada

Cuplul Regal a avut ieri prima ieșire în lume după o vacanță de șase săptămâni petrecută în Canada. Meghan Markle și Prințul Harry și-au reluat îndatoririle oficiale și au vizitat Canada House din Londra.

Acolo, Meghan și Harry s-au întâlnit cu membrii corpului diplomatic ai Canadei, în frunte cu Înaltul Comisar Janice Charette, în vederea aducerii de mulțumiri pentru opspitalitatea cu care au fost primiți pe teritoriul canadian.

Se pare că vacanța de șase săptămâni a Ducilor de Sussex le-a priit, conform presei britanice, care remarcat aspectul fresh al celor doi. Ca de obicei, ținuta purtată de Meghan a fost disecată în amănunt – aceasta alegând să poarte un ansamblu maro-bej, cu bluză și fustă Massimo Dutti și cu pantofi Jimmy Choo.

meghan harry canada

Vizita îndelungată a Ducilor de Sussex de pe teritoriul canadian nu a făcut decât să dea apă la moară speculațiilor conform cărora cuplul regal intenționeaza să se mute pe continentul american. Zvonurile nu au fost comentate însă de oficialii de la Buckingham. Conform acelorași speculatii, Meghan și Prințul Harry ar lua în calcul până și renunțarea de titlu de altețe regale odată cu mutarea lor în Canada.

meghan harry canada

Meghan Markle are o legătură strânsă cu Canada, locul în care a filmat timp de mai mulți ani pentru serialul de succes ”Suits”.

meghan harry canada

Meghan și Harry și-au petrecut primul Crăciun alături de fiul lor, Archie (7 luni) în Vancouver (foto), într-o casă care valorează 10,7 milioane de lire sterline, situată pe malul apei, într-unul dintre cele mai idilice peisaje din orașul canadian.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle