Prințul Harry și Meghan Markle își lansează noua fundație caritabilă – Archewell

meghna markle printul harry archewel

Prințul Harry și Meghan Markle nu pierd timpul și, odată ieșiți de sub influența Coroanei Britanice, au început demersurile pentru punerea în practică a propriilor lor planuri, care includ lansarea unei fundații caritabile – intitulată Achewell.

Meghan Markle și Prințul Harry se rebranduiesc sub numele de Archewell, noua lor organizație prin care își vor derula proiectele caritabile și care inlocuiește defunctul Sussex Royal, la care cei doi au fost nevoiți să renunțe. Deocamdată, cuplul doar a făcut anunțul intenției lor și rămâne ca acțiunile lor să capete contur odată ce va trece pericolul reprezentat de pandemia de Coronavirus.

Numele de Archewell ales de cei doi vine de la grecescul arche, care înseamnă sursă de acțiune.

”Vom vorbi despre Archewell la timpul potrivit. La fel ca toată lumea, acum ne concentrăm pe sprijinirea eforturilor de a contracara pandemia de COVID-19 , dar am vrut doar să vă aducem la curent cu veștile legate de noua noastră organziație”, au declarat prin reprezentanții lor Meghan și Harry. Aceștia vor ca prin intermediul Archewell să promoveze materiale educaționale prin filme, podcasturi sau cărți.

”Dintotdeana ne-am dorit să derulăm activități caritabile, iar acest nume înglobează ideea noastră și a fost și sursa noastră de inspirație pentru numele fiului nostru. Archewell este un nume care îmbină conceptul antic pentru actiune și putere și pe cel care evocă ideea de resurse adânci, pe care trebuie să le readucem la suprafață”, a mai adăugat fostul cuplu regal.

În prezent, Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat la Los Angeles, locul în care vor să se stabilească și au ales ca reședință temporară un complex rezidențial de lux, cu sistem de pază performant.

Singura supărare a celor doi este faptul că nu se pot întâlni cu Doria Ragland (63 de ani), mama lui Meghan, din cauza autoizolării, dar Meghan, Harry și Archie țin legătura cu aceasta prin intermediul WhasApp și FaceTime, au mai adăugat surse apropiate familiei.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle