Prințul Harry și Meghan Markle au primit încă o casă de la Regina Elisabeta a II-a

printul harry meghan markle regina elisabeta

E a doua casă pe care Ducele și Ducesa de Sussex o primesc de când s-au căsătorit. Regina Elisabeta a II-a le-a făcut cadou tinerilor căsătoriți York Cottage, de pe domeniul Sandringham, iar de curând, conform The Daily Mail cei doi au mai primit o proprietate cadou de la Regină.

Adelaide Cottage, din Home Park, de la Castelul Windsor este a doua casă pe care Regina Elisabeta a dorit să le-o ofere și se pare că va fi și noua locuință a Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Cei doi au vizitat-o de curând, le-a plăcut și se vor muta în ea.

printul harry meghan markle

Regina nu a făcut încă nicio declarație referitoare la cadoul pe care l-a făcut Ducelui și Ducese de Sussex. Construită în 1831 și renovată acum trei ani, Adelaide Cottage a aparținut în trecut căpitanului Peter Townsend și Prințesei Margaret.

Pe lângă faptul că le-a plăcut noua casă, motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle se vor muta acolo pare să fie legat și de intimitate. „La Palatul Windsor sunt câteva intrări și ieșiri îngrădite, așa că tinerii căsătoriți nu își vor face griji că sunt fotografiați de paparazzi“, a declarat o sursă pentru The Daily Mail.

Foto: hepta.ro 

Categorii Lifestyle