Prinţul Harry îi ia apărarea public noii sale iubite, actriţa Meghan Markle

harry

Este oficial: Prinţul Harry a confirmat relaţia sa cu actriţa din Suits, Meghan Markle, prin intermediul unui comunicat emis de Palatul Kensington. În acesta este menţionat faptul că, încă de când a ieşit la iveală vestea relaţiei lor, Meghan a fost supusă „unui val de abuzuri şi hărţuiri”, devenind victima remarcilor sexiste şi rasiste. Prinţul Harry şi-a exprimat îngrijorarea şi faţă de familia şi apropiaţii actriţei, care sunt asaltaţi în permanenţă de paparazzi.

„Prinţul Harry este îngrijorat pentru siguranţa domnişoarei Markle şi este profund dezamăgit că nu o poate proteja. Nu este normal ca, după o relaţie de câteva luni cu el, ea să fie subiectul unui astfel de atac. Prinţul Harry ştie că vor exista comentarii de genul «acesta e preţul pe care trebuie să-l plătească» sau «totul face parte din joc». Nu este de acord cu ele. Acesta nu este un joc – este vorba de viaţa ei şi de viaţa lui. Prinţul Harry a cerut publicarea acestui comunicat în speranţa că cei care lucrează în presă şi care scornesc poveşti se vor opri şi vor reflecta înainte să mai provoace alte prejudicii. Ştie că este neobişnuit să publici un astfel de comunicat, dar speră că oamenii deschişi la minte vor înţelege de ce a simţit că este necesar să vorbească public”, se arată în comunicatul emis de Palatul Kensington în numele Prinţului Harry.

Aww, ce gentleman! Nu ştim cât vor ţine cont paparazzi de mesajul său, dar gestul a fost unul foarte drăguţ. Cât despre Meghan, sperăm să reuşească să ignore toate răutăţile la adresa ei. Şi, evident, să revină cât de curând într-un nou sezon Suits (pe 25 ianuarie începe a doua parte a celui de-al şaselea sezon)!

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle