Prințul Harry continuă drama și aruncă din nou cu noroi asupra Familiei Regale Britanice

printul harry armchair expert dax shepard

Saga Prințului Harry cu Familia Regală Britanică pare să nu aibă sfârșit. Invitat recent în popularul podcast Armchair Expert al actorului Dax Shepard, acesta a facut declarații grave la adresa Prințului Charles și a Reginei Elizabeta a II-a și a spus că monarhia este supusă unui blestem genetic de durere și de suferință și că el a vrut să întrerupă acest ciclu tragic și chinuitor mutându-se cu soția lui, Meghan Markle, la Los Angeles.

M-a tratat la fel cum a fost și el tratat”, a spus Harry despre tatăl său, Prințul Charles, și a adăugat că a vrut să părăsească viața regală încă de la vârsta de 20 de ani, deoarece a văzut ce a pățit mama sa, Prințesa Diana, decedată în 1997.

Durerea și suferința s-au transmis în mod genetic în familia noastră, așa că noi, ca părinți, ar trebui să facem tot ce putem pentru a evita acest lucru și să ne spunem ”Știi ce? Asta mi s-a întâmplat mie, dar mă voi asigura să nu pățești și tu același lucru”, a declarat Prințul Harry în podcast.

drama printul harry

Ducele de Sussex a acceptat invitația de a apărea în podcastul Armchair Expert pentru a-și promova seria de documentare despre sănătatea mentală -The Me You Can’t See- de pe Apple TV+, care va începe pe 21 mai și care a fost realizată împreună cu Oprah Winfrey.

Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul pe nimeni și nu ar trebui să aruncăm vina asupra cuiva anume, dar când vine vorba de parenting, eu am suferit și m-a durut din cauză că la fel a pățit și tatăl meu, și părinții mei, și mă voi asigura că nu voi continua acest ciclu.( …) Și iata-mă aici, m-am mutat cu familia în Statele Unite, nu ăsta era planul dar, câteodată, trebuie să iei niște decizii și să-ți pui familia pe primul loc, la fel și sănătatea ta mentală”, a mai spus Harry. Acesta a adaugat că viața regală pe care a trăit-o a fost ca o combinație dintre filmul The Truman Show și o grădină zoologică, unde toată lumea îți urmărește și îți analizează fiecare pas. Acesta a mai spus că perioada zbuciumată de la vârsta de 20 de ani a fost un rezultat al copilăriei traumatizante și a recunoscut că a fumat canabis și că a consumat alcool în exces.

drama printul harry

Mărturisirile lui Harry vin la două luni de la interviul exploziv pe care l-a acordat alături de soția lui, Meghan Markle, vedetei de televiziune Oprah Winfrey, în care ambii au făcut declarații șocante la adresa Familie Regale Britanice, pe care au acuzat-o de rasism și de abuz emoțional.

Foto: Hepta, Armchairexpertpod.com

Categorii Lifestyle