Prințul George, pe lista celor mai bine îmbrăcate celebrități

printul george

Așa cum analizăm mai mereu ținutele purtate de Kate Middleton și de Meghan Markle, de multe ori, ne uităm și la felul în care Prințesa Charlotte ori Prințul George sunt îmbrăcați. Și, recunoaștem, ne place ce vedem. Stilul Prințului George este unul clasic și amintește de ținutele purtate de tatăl, unchiul și bunicul său în coilărie, iar garderoba lui cuprinde, după cum bine știm, deja celebrele cămăși și tricouri polo, pantalonii scurți și șosetele înalte, pe care le afișează în toate aparițiile sale publice.

printul george kate middleton

Se pare că stilul Prințului George i-a impresionat și pe responsabilii topului celor mai bine îmbrăcate celebrități al revistei Tatler, care l-au inclus pe listă, alături de alți membri ai familiei regale, precum mama sa, Regina Elisabeta a II-a, Meghan Markle, Camilla Bowles și Lady Amelia Windsor.

Ceea ce ne amintește de un alt top în care s-a regăsit și Prințul George, al revistei GQ ediția din Marea Britanie, în 2015, semn că stilul acestuia capătă din ce în ce mai multe aprecieri în rândul publicului.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle