Prințul George împlinește astăzi 8 ani!

printul george

George, primul născut la Ducilor de Cambridge, William și Kate, împlinește astăzi 8 ani, iar cu ocazia aniversării, părinții lui au publicat o nouă fotografie în care micul prinț stă pe o mașină de teren Land Rover Defender, un tribut adus străbunicului său, Ducele de Edinburgh, Philip, decedat în aprilie, care era pasionat de aceste vehicule.

În fiecare an, Ducesa de Cambridge, Kate Middelton, ofera publicului câte o fotografie făcuta de ea însăși ea copiilor ei, cu ocazia aniversării lor. Prințul George, cel mai mare dintre cei trei copii ai Prințului William și ai lui Kate Middleton, este prezentat într-o nouă ipostază, pe o mașina de teren englezească, preferata străbunicului său, Philip, soțul Reginei Elizabeta a II a. Prințul George era unul duntre favoriții Ducelui de Edinburgh, care își plimba adesea pe strănepotul cu mașinile sale de teren sau cu caleștile pe domeniile regale.

printul george

Fotografia cu Prințul George, viitorul rege al Marii Britanii, a fost făcută de Kate la reședința de vară a familiei de la Anmer Hall, Norfolk, locul în care Ducii și-au petrecut cea mai mare perioadă de timp de când a izbuncit pandemia. George poartă un tricou bleumarin cu dungi portocalii, care aparține brandului englezesc John Lewis și care costă doar 10 lire sterline. În fața obiectivului mamei sale, băiețelul zâmbește cu gura până la urechi. Kate Middleton este o fotografă pasionată și ea este cea responsabilă de instantaneele în care apare familia sa. 

Categorii Lifestyle