Prințul George, fotografiat de mama lui la aniversarea celor 6 ani

printul george

Primul născut al cuplului Ducilor de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, George, fotografiat de mama sa, a împlinit pe 21 iulie 6 ani. Kate este o fotografa amatoare care și-a însușit rolul de a-si surprinde copiii în fotografii, fără să mai apeleze la ajutorul unui profesionist. Micul George este fotografiat purtând un tricou de fotbal și afișează cu mândrie zâmbetul știrb.

printul george

Prințul George, fotografiat mai sus, al treilea în ordinea succesiunii la tron, este elev în clasa pregătitoare la școala privată Thomas Battersea din Londra și se pregătește să intre în clasa întâi.

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, l-a născut pe George la Maternitatea Lindo Wing din Londra, locul unde au venit pe lume și ceilalți doi frați mai mici ai lui, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Cum arată Prințesa Charlotte la patru ani, fotografiată de mama ei

Instantaneele o prezintă pe mica prințesă Charlotte în curtea casei familiei din Norfolk, iar acestea au fost facute în aceeași de tradiție – de către Kate, care adoră să-și fotografieze toți copiii. Fotografiile cu Prințesa Charlotte AICI.

S-a lansat filmul Harry & Meghan: Becoming Royal, inspirat din povestea de dragoste a Ducilor de Sussex

Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle i-a inspirat pe producătorii de film americani s-o transpună pe micile ecrane. Postul de televiziune Lifetime Channel prezintă povestea romanțată a relației dintre fosta actriță Meghan Markle și Prințul Harry – de la începuturi și până la nunta lor din 2018, sub titlul ”Harry & Meghan: Becoming Royal”.

Rolurile lui Meghan și ale lui Harry sunt intrepretate de actrița americană Tiffany Smith, care seamănă izbitor cu Ducesa, și de actorul britanic Charlie Field. Filmul începe cu perioada premergătoare nunții regale și o arată pe Meghan cum se mută din Canada în Marea Britanie și cum începe drumul ei către accesul în Familia Regală Britanică. Poți vedea trailerul filmului AICI.

Categorii Lifestyle