Prințesa Diana ar fi împlinit astăzi 59 de ani

printesa diana

Prințesa Diana și-a fi sărbătorit astăzi cea de-a 59 aniversare. Prințesa Inimilor s-a stins pe 31 august 1997 la Paris, în urma unui accident de mașină, dar memoria ei a rămas vie în sufletul celor care au admirat-o.

Cei doi fii ai ei și ai Prințului Charles – Harry și William – au fost foarte apropiați de mama lor, iar mezinul Harry nu ezită să-și arate dezaprobarea în orice împrejurare față de breasla paparazzilor, cei pe care îi consideră vinovați de moartea mamei lui, iar relația lui cu presa a fost dintotdeauna una încordată.

Cu ocazia comemorării aniversării Prințesei Diana, publicația britanică Hello a stat de vorbă cu Darren McGrady, fost bucătar șef care a lucrat în preajma Prințesei între anii 1993 și 1997. Acesta își amintește despre aniversările Prințesei, sau, mai bine zis, non-aniversările, deoarece aceasteia nu-i plăcea deloc să-și sărbătorească ziua de naștere. Astfel, Prințesa Diana nu-și aniversa ziua cu tort sau cu petreceri cu prietenii și cu familia, ci ieșea la prânz cu un grup de prietene, iar seara și-o petrecea în liniște, acasă.

printesa diana

Totuși, singurele ocazii în care Prințesa Diana dădea importanță zilei de naștere erau împrejurările în care se folosea de acest eveniment pentru a-și promova actele de caritate organizate la Palatul Kensington. Indiferența Dianei față de propria ei aniversare era contracarată de atenția anturajului și nu numai, astfel că Palatul Kensington se umplea pe 1 iulie de sute de buchete de flori, își amintește Darren McGrady.

printesa diana

Acesta dă detalii și despre dieta urmată de Prințesa Inimilor, care și-a păstrat mereu o siluetă armonioasă. Diana nu mânca niciodată carne de vită, porc, ocazional miel, iar preferatele ei erau preparatele de pui, pește sau vegetariene. Nu refuza niciodată Ou Suzette – cartof copt umplut cu spanac și ou și cu sos hollandaise.

A trebuit să-mi schimb stilul de gătit pentru Prințesa Diana, am trecut de la preparatele grele, cu sosuri, la mâncărurile ușoare, fără grăsimi, fără carbohidrați. Obișnuia să-mi spună: ”Tu ai grijă de grăsimi, că am eu grijă de carbohidrați la sală!”, își amintește Darren McGrady.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle