Prințesa Charlotte a împlinit un an

charlotte

Prințesa Charlotte, mezina familiei regale a Marii Britanii, a împlinit ieri un an, iar mama sa, Kate Middleton, a profitat de această ocazie pentru a realiza o serie de portrete extrem de simpatice ale micuței.

Pe parcursul ultimelor luni, Charlotte a primit o mulțime de cadouri pentru aniversarea sa, iar printre cei care i-au adus câteva surprize micuței prințese s-au numărat și președintele Barack Obama și soția lui, Michele. Cei doi au fost invitați la Palatul Kensington în urmă cu două săptămâni, la un prânz regal dat în cinstea Reginei Elizabeth, care a împlinit 90 de ani. Președintele nu a uitat nici de Prințesa Charlotte și i-a adus acesteia un puzzle și o versiune de pluș a cățelului său, Bo. Barack și Michele Obama i-au mai făcut micuței un cadou acum un an, luându-i un balansoar și o păturică de bebeluș.

charlotte 1

Printre lucrurile pe care le-a mai primit Prințesa Charlotte se numără și o jucărie din argint din partea președintelui Mexicului, Enrique Peña Nieto, un set de figurine din mătase din partea președintelui chinez Xi Jinping, o carte cu basmele lui Hans Christian Andersen din partea premierului britanic David Cameron, un costum de schi, o carte și o donație de 100.000 de dolari făcută în numele ei pentru asociația Immunize Canada din partea prim-ministrului canadian, o pătură din lână merinos tasmaniană, un set de botoșei, păturici și ursuleți de pluș din lână Stansborough din partea premierului Noii Zeelande și multe alte surprize.

Prințul William și Kate Middleton au sărbătorit-o pe micuța Charlotte la Anmer Hall, reședința lor din Norfolk. De la aniversare nu au lipsit Prințul George și cei mai apropiați prieteni ai familiei.

charlotte baby

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle