Principesa Margareta, CADOU de nuntă inedit pentru Meghan şi Harry

Chiar dacă Familia Regală a României nu a fost invitată la nunta anului, Principesa Margareta a făcut un gest frumos, trimițându-le mirilor un cadou de inspiraţie românească.

Bijuteriile semnate Malvensky au ca inspiraţie Coloana Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi.
Majestatea sa, Principesa Margareta a ales bijuterii din aur alb, de 14 k, marca Malvensky (n.r. furnizor al Casei Regale). Este vorba de o pereche de butoni (4.000 de lei) pentru Prinţul Harry şi o pereche de cercei (1.300 de lei), dar şi o brăţară (2.800 de lei) pentru Meghan.

Cu ocazia nunții regale a prințului Harry cu Meghan Markle, Casa Regală a României oferă celor doi un cadou simbolic: trei bijuterii Malvensky, ce fac parte din colecția premium Infinity.

Această colecție este cea mai reprezentativă pentru brandul pe care îl conduc, având la bază opera celui mai faimos artist român Constantin Brâncuși. Este un omagiu adus tradițiilor și folclorului românesc, deoarece prin tot ceea ce creez îmi propun să onorez esența spiritului românesc, precum și emoțiile umane cele mai prețioase. Coloana infinitului, simbolul care stă la baza creației bijuteriilor, reprezintă motivul central al colecției. Casa Regală l-a ales pentru a le oferi cadou datorită mesajului special pe care îl traduc, faptul că dragostea adevărată este o forță poate schimba lumea, care ne orientează către valori autentice și ne motivează mereu. Bijuteriile pe care le creez “povestesc” despre valorile și tradițiile românești pe tot parcursul procesului de creație. Fiecare bijuterie care pleacă spre alte Case Regale este însoțită de povestea simbolului care m-a inspirat și despre însemnătatea lui. Iar scrisoarea care a însoțit darul oferit cu ocazia nunții Printului Harry cu Meghan Markle din partea Casei Regale a României descrie povestea coloanei infinitului și a lui Constantin Brâncuși. 

Este vorba de o realizare cu o însemnătate aparte pentru mine, Malvina Cservenschi, atât profesional, cât și personal. Vine, efectiv, ca o încununare a tuturor  eforturilor și dăruirii mele și ale echipei mele din ultimii 5 ani de zile și ca o recunoaștere a valorii și însemnătății lui Malvensky. Mă onorează participarea la un eveniment de o asemenea anvergură pentru că, în realitate, rodul muncii mele va fi prezent la nunta regală, reprezentând întâi Casa Regală a României, apoi Malvensky și, nu în ultimul rând, pe mine personal., a declarat pentru A List Magazine Malvina Cservenschi.