Prince: tributul starurilor

prince 1

Vestea decesului subit al lui Prince a făcut în doar câteva ore înconjurul lumii, iar mesajele de regret și suferință din partea prietenilor, fanilor și apropiaților cântărețului nu au întârziat să apară.

Ieri, imediat după ce anunțul morții sale a fost confirmat de agenta lui, Yvette Noel-Schure, au apărut informații despre internarea lui Prince în spital din urmă cu o săptămână, problema fiind pusă pe seama unei răceli. Se pare însă că lucrurile au fost mult mai complicate decât s-a crezut la momentul respectiv, mai ales că astăzi au apărut speculații conform cărora Prince a ajuns atunci la spital din cauza unei supradoze de droguri.

Autoritățile continuă să ancheteze moartea artistului, care a fost găsit ieri în liftul de la Paisley Park Records, studioul său de înregistrări din Minnesota. Paramedicii au încercat să îl resusciteze de câteva ori, fără succes însă, iar decesul lui a fost pronunțat la 10:07 a.m.

prince 3

Rezultatele autopsiei lui Prince vor fi publicate în scurt timp, însă până atunci facem o retrospectivă a celor mai emoționante mesaje publicate de vedete care l-au admirat pe artist pe conturile lor de socializare. #AlwaysInOurHearts

Justin Timberlake: A fost Raspberry Beret. Aveam patru ani. Da, patru ani. Îmi amintesc că mi-a plăcut imediat. „Mami, cine cântă melodia asta?” Pare ciudat, dar e adevărat. Mai mult decât un artist pe care îl întâlnești o dată în viață… Sunt încă în stare de șoc pe măsură ce scriu asta și simt o durere copleșitoare. Dar ar trebui să ne detașăm pentru o clipă și să onorăm acest cântăreț care ne-a schimbat viețile, perspective, sentimentele, ne-a schimbat complet. De pe altă planetă? Probabil. Regal, cu siguranță. Se spune că n-ar trebui să îți întâlnești idolii… că ei te dezamăgesc. Dar câteva dintre cele mai frumoase, amuzante (da, el era extrem de haios) și prolifice discuții despre muzică au apărut în timpul momentelor petrecute cu el. Ar fi prostesc să spun că el ne-a inspirat muzica… E mai mult de atât. El este în fiecare cântec pe care l-am scris. Sunt trist, dar zâmbesc când mă gândesc la fiecare secundă în care am avut norocul să fiu alături de el. Ne-am pierdut cel mai mare cântăreț. Dar muzica lui nu va muri niciodată. Prince, NIMIC NU SE COMPARĂ… #RIPPrince

Barrack Obama: Astăzi, lumea a pierdut un simbol. Eu și Michelle ne alăturăm milioanelor de fani din întreaga lume care plâng moartea subită a lui Prince. Puțini artiști au influențat atât de mult sunetul și traiectoria muzicii actuale sau au atins atât de multe persoane cu talentul lor. Fiind unul dintre cei mai talentați și prolifici cântăreți din toate timpurile, Prince le-a făcut pe toate. Funk. R&B. Rock and roll. A fost un instrumentalist înzestrat, un sclipitor lider de trupă și un artist electrizant.

Un spirit puternic transcende regulile”, spunea Prince cândva – și spiritul nimănui nu a fost mai puternic, mai curajos sau mai creativ ca al său. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia sa, către formația lui și către toți cei care l-au iubit.

Katy Perry: Și uite așa… lumea a pierdut multă magie. Odihnește-te în pace, Prince! Mulțumim că ne-ai oferit atât de multe!

Zooey Deschanel: Prince a fost un adevărat gentleman, un rege printre bărbați. Era atât de inteligent și de talentat. Mă bucur că am avut norocul de a lucra cu el.

Samuel L. Jackson: Sunt îndurerat!! Jurnalele din UK anunță că Prince a murit?! E adevărat? O pierdere uriașă pentru noi toți. Un adevărat geniu! Fără cuvinte.

Billy Idol: O, Doamne, nu pot să cred că Prince a murit… a fost un mare, mare talent…. RIP.

Elijah Wood: Nici măcar nu pot să procesez. Nu va mai fi niciodată unul ca el. Mulțumesc pentru tot, Prince Rogers Nelson.

prince 2

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle