Prince: încă o legendă a muzicii s-a stins din viață

prince a murit

Vești triste ale zilei vin din lumea muzicii! Celebrul cântăreț american Prince a fost găsit decedat la Paisley Park Records, studioul său de înregistrări din Minnesota, vestea fiind confirmată și de agenta lui, Yvette Noel-Schure. Artistul avea numai 57 de ani.

Prince a fost internat în spital săptămâna trecută, după ce i s-a făcut rău în avion, pilotul fiind nevoit să aterizeze de urgență pentru ca artistul să primească îngrijiri medicale. Cântărețul a fost externat după numai câteva ore, problemele sale de sănătate fiind puse pe seama unei răceli. În prezent, autoritățile anchetează acest caz și încearcă să descopere motivul decesului său.

Prince a devenit cunoscut la sfârșitul anilor ’70, când a dat lovitura cu hituri ca Why You Wanna Treat Me So Bad sau I Wanna Be Your Lover. Purple Rain este albumul care l-a transformat pe artist într-o adevărată legendă și care i-a adus acestuia primele trofee Grammy din cariera sa, fiind considerat de publicațiile de specialitate unul dintre cele mai bune discuri din toate timpurile.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle