Primul tur oficial anunțat de Prințul Harry și Meghan Markle

Meghan Markle

Proaspăt întorși din luna de miere, Prințul Harry și Meghan Markle au făcut public primul tur pe care îl vor avea oficial de când sunt căsătoriți. Știam că Meghan îl va însoți pe Harry la Jocurile Invictus din Sydney, dar nu știam că prezența la eveniment se va extinde într-un întreg tur oficial care va începe cu Australia, va continua cu Fiji și Regatul Tonga și se va încheia cu Noua Zeelandă.

Meghan Markle

„Ducele și ducesa din Sussex vor efectua o vizită oficială în Australia, Fiji, Regatul Tonga și Noua Zeelandă în această toamnă“, a publicat Palatul Kensington. „Au fost invitați să viziteze țările din Australia și Noua Zeelandă de guvernele acestor țări. Ducele și ducesa vor vizita țările Commonwealth din Fiji și Tonga la cererea Oficiului Străin și Commonwealth.“

Așa cum anunțam și aici, Meghan Markle începe, încet-încet, să-și definitiveze programul și atribuțiile de membru al familiei regale, iar în curând (pe 14 iunie), va avea și prima ei „călătorie de serviciu“ singură cu Regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle