Primul ruj pentru bărbați din lume se găsește și în România

ruj barbati

Da, se pare că există o cerere și pentru astfel de produse cosmetice din partea bărbaților. Primul ruj din lume adresat lor se poate găsi acum și pe piața din România și este disponibil în 12 nuanțe, care, odată aplicate, oferă un aspect natural. Rujul MMUK MAN este fabricat în formulă lichidă și este rezistent la transfer.

ruj barbati

Bărbaţii moderni încearcă toate trucurile pentru a arăta cât mai bine și au devenit mult mai deschiși să folosească produse cosmetice noi” a spus Alex Dalley, Președintele MMUK Group.

Rutina de îngrijire a bărbatului modern a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar introducerea rujului în această rutină este un pas natural. Dacă acum 10 ani crema hidratantă și gelul de curățare a tenului îi erau suficiențe unui bărbat pentru îngrijire, astăzi, este absolut normal ca bărbații să folosească fond de ten, corector, anti-cearcăn, cremă contur ochi sau pomadă pentru barbă. Ne bucurăm că primul ruj pentru bărbați a fost lansat și suntem entuziasmați că îl putem oferi acum și bărbaților români” a spus Corina Ilie, Co-fondator și Managing Partner Distinctive Lifestyles Romania.

Creată special pentru a le permite bărbaților să-ṣi corecteze imperfecțiunile fizice ṣi a le oferi instrumentele necesare pentru a se simți încrezători, gama MMUK MAN include produse care acoperă roṣeața, iritațiile ṣi alte imperfecțiuni, conturează și definesc părul facial, hidratează pielea, estompează semenele îmbătrânirii și evidențiază trăsăturile, precum forma feței și culoarea ochilor.

Foto: Hepta