Primul program New You Retreat marca JUICEit, o experienţă totală trup-minte-suflet

new-you

Ştii acele promisiuni pe care ţi le faci ţie însăţi, corpului, minţii şi sufletului tău, la începutul fiecărui an? Acele decizii pe care, adesea, ajungi să le amâni pentru următorul 1 ianuarie? Adevărul este că nu ai nevoie de o dată anume pentru a-ţi schimba în bine stilul de viaţă. O întreagă echipa de profesionişti în yoga, pilates, nutriţie şi well-being, o pensiune în mijlocul naturii, trei zile de retreat educaţional şi, peste toate, două antreprenoare ambiţioase care au făcut posibil programul New You Retreat.

New You Retreat nu a reprezentat o simplă evadare din cotidian, ci o frumoasă călătorie de redescoperire a propriului eu, de la însuşirea calmului interior, la educarea organismului cu un nou stil de viaţă sănătos şi benefic organismului.
New You Retreat a însumat o serie de lecţii pentru trup, minte şi suflet – de la orele de meditaţie alături de Adina, instructoare de hatha yoga, şi antrenamentele de pilates cu Luminiţa, la workshopurile de nutriţie şi well-being, răsfăţul unui masaj zilnic şi detoxul bazat pe sucuri JUICEit, adevărate infuzii de vitamine şi nutrienţi, atât de benefice în detoxifierea şi vindecarea corpului.

În urma programului, participantele au învăţat cea mai frumoasă lecţie pentru sine: să îşi asculte corpul şi mintea şi să pună bazele unui stil de viaţă sănătos. Curajul le-a fost răsplătit din plin, aşa cum afirmă trei dintre ele. Noi sperăm că mărturiile lor să te inspire şi pe ţine să îţi propui ca, de acum înainte, să acorzi mai multă atenţie propriei persoane.
Retreatul este ideal mai ales pentru pofticioşii ca mine. Văzând că toată lumea bea doar sucuri şi neavând tentaţii în jurul meu, nu am avut cum să o dau în bară şi să mai ciugulesc câte ceva. Dacă mi-a fost foame? Nu, doar ideea că aş ronţăi ceva îmi aducea o oarecare senzaţie de foame, pe care o potoleam repede, însă, cu sucurile JUICEit. Iar partea bună e că fiecare reţetă putea fi personalizată pe gustul tău. Pentru prima dată în viaţă am ţinut un program ca la carte, iar rezultatele sunt fantastice: abdomen plat, braţe vizibil mai slabe… nu îmi venea să cred. M-am cântărit de vreo trei ori până să fiu sigură că cele două kilograme de care am scăpat sunt pe bune. Cântarul poate mai dă erori, dar jeanşii mei, care îmi sunt acum laaargi, cu siguranţă nu greşesc”, spune Sandra B.

„Concluzia după cele trei zile intense de retreat? Me verry happy. În primul rând, a dispărut pofta de fumat. Nici cafea nu prea am băut, deşi înainte nu clipeam fără. În al doilea rând, am scăzut aproape 2 kilograme în greutate, iar talia mi s-a subţiat vizibil, graţie detoxului şi, desigur, Luminiţei de la Attitude Pilates Studio. Pentru prima oară am reuşit să adorm în timpul clasei de yoga ţinută de Adina, semn că, în sfârşit, am învăţat să îmi relaxez şi corpul, şi mintea la maximum. Cât despre masaj… cuvintele sunt de prisos”, spune Mirela B.

„Noi, femeile, ne dorim să avem un corp perfect, precum modelele de la Victoria’s Secret sau măcar ca tipele alea bronzate de pe Instagram, care pozează în costume de baie în decoruri exotice. Însă, dacă nu ai un dar de la Dumnezeu – darul de a mânca orice fără să te îngraşi – ai nevoie de un stil de viaţă sănătos, o viaţă sportivă activă, mese la ore fixe şi alte câteva mici sacrificii. Şi exact asta mi-a oferit programul New You Retreat. Am ajuns la Atra Doftana cu 62,5 kg, am băut numai sucuri presate la rece timp de trei zile, am făcut yoga şi câte două clase de pilates zilnic, m-am bucurat de masaj în fiecare după amiază şi – voila! – am obţinut 60 de kilograme”, spune Ioana G.

retreat

Şi pentru că rezultatele au depăşit aşteptările, Roxana şi Ana, fondatoarele JUICEit şi organizatoarele programului, pregătesc deja a treia ediţie. „New You Retreat s-a născut din dorinţa de a le oferi clientelor posibilitatea unui nou început cu ele însele. Am vrut să le ajutăm să se reconecteze cu sinele, învăţându-le să îşi antreneze corpul şi mintea, să dezlege tainele organismului propriu şi să descopere beneficiile unui detox că la carte. Şi a funcţionat mai bine decât ne aşteptăm, iar asta ne-a dat încredere să mergem mai departe.”, afirmă Roxana Panturoiu.

Următorul retreat va avea loc în perioada 13-16 noiembrie, în aceeaşi locaţie idilică, Pensiunea Atra Doftana, iar înscrierile au început deja. Cei care sunt interesaţi îşi pot rezerva locul prin trimiterea unui mail la office@juiceit.ro.

Categorii Lifestyle