Primul pas în îngrijirea pielii uscate

bath

Ignorând latura estetică, pielea uscată de pe corp ne dă întotdeauna o senzaţie de disconfort. Pentru a preveni această neplăcere, ideal ar fi ca îngrijirea să înceapă încă din timpul duşului. Şi am pentru voi o propunere extrem de tentată, care îmbină texturile senzoriale, cu aromele orientale şi hidratarea intensă: noua gamă Dove Nourishing Care & Oil, special creată pentru îngrijirea pielii uscate.

gama-dove-nourishing-care-oil

Îmbogăţite cu ulei de argan din Maroc, gelul de duş, săpunul cremă şi uleiul de duş curăță pielea delicat și contribuie la refacerea şi fortifierea barierei de protecţie a acesteia, chiar din timpul dușului. Cu proprietăţi demonstrate încă din cele mai străvechi timpuri, uleiul de argan conține antioxidanți, vitamina E și acizi grași esențiali  cu puternic rol hidratant.

În plus, indiferent de varianta pe care o preferi, produsele te învăluie în arome bogate, ce te duc cu gândul la 1001 de nopţi. Parfumul acestora a fost creat în colaborare cu Ann Gottlieb, expert parfumier şi consultant al celor mai respectate case de parfumuri din întreaga lume, iar rezultatul este o amprentă olfactivă care o să vă placă la nebunie.

Răsfăţ după bunul plac

Gelul de duş Dove Nourishing Care & Oil conține ulei de argan din Maroc ce hrănește pielea în profunzime lăsând-o mai fină și mai catifelată, chiar după primul duș.

gel-de-dus-dove-nourishing-care-oil

Săpunul-cremă Dove Cream Oil, cu ¼ cremă hidratantă și ulei de argan din Maroc, curăță delicat, îngrijește pielea și o protejează împotriva deshidratării, lăsând-o moale şi parfumată.

sapun-crema-dove-cream-oil

Iar uleiul de duş, cu o formulă ce conţine peste 55% uleiuri hrănitoare conferă 24 de ore de hidratare pentru pielea uscată. Uleiul de duș se distribuie uniform pe toată suprafața pielii cu palmele sau cu ajutorul unui burete, în funcție de preferință. La contactul cu apa, acesta se transformă într-o spumă delicată cu care se masează ușor toată suprafața corpului și apoi se clătește cu apă caldă.

ulei-de-dus-dove-nourishing-care