Primele imagini din Fifty Shades Freed sunt aici!

Fanii trilogiei Fifty Shades așteaptă de luni bune să afle ce se va întâmpla în ultima parte a seriei, Fifty Shades Freed, care va avea premiera pe 9 februarie 2018, și acum, în sfârșit, au apărut primele imagini! Este vorba despre un teaser de un minut în care vedem câteva scene de la nunta dintre Anastasia Steele (Dakota Johnson) și Christian Grey (Jamie Dornan), dar și din timpul lunii lor de miere (domnul Grey e foooarte hot când iese din apă într-un moment demn de James Bond!).

Ce mai include teaserul Fifty Shades Freed? Jurămintele recitate de Christian, pregătirile pentru nuntă, inelul viitoarei doamne Grey, un private jet, o armă, o împușcătură, o posibilă răpire, o urmărire pe stradă și, bineînțeles, câteva scene sexy.

În plus, pe profilul de Twitter Fifty Shades Freed a fost postată și o footgrafie cu Anastasia în rochia sa de mireasă, care arată foarte, foarte drăguț.

Iar dacă așa arată teaserul, de-abia așteptăm să descoperim și trailerul Fifty Shades Freed, care este programat să fie lansat în luna noiembrie. Filmul este regizat de James Foley, cel care s-a ocupat și de cea de-a doua parte a seriei, Fifty Shades Darker, în timp ce scenariul este scris de Niall Leonard. Pe lângă Dakota Johnson și Jamie Dornan, din distribuție fac parte și Eric Johnson, Rita Ora și Luke Grimes.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle