Primele imagini din colecţia H&M X Kenzo prevestesc o colaborare super hot

Amy Sall & Juliana Huxtable

Încă de când a fost anunţată colaborarea H&M cu Kenzo, speculaţiile au explodat – va fi un mix nebunesc de pattern-uri şi culori, în stilul trademark al brand-ului francez? Va fi o reinterpretare a colecţiei toamnă/iarnă 2016, care a avut în prim plan o estetică all American? Va fi o reeditare a colecţiei Resort 2017, care a gravitat în jurul esteticii anilor ’90?

Primele imagini din lookbook-ul colecţiei au fost făcute publice astăzi, astfel încât acum putem avea o idee legat de ce ne aşteaptă în magazine începând cu 3 noiembrie 2016 (deşi, la cât de hot se anunţă a fi această colaborare, şi având în vedere cât de repede au fost epuizate în trecut cam toate colecţiile retailer-ului suedez în colaborare cu alte label-uri, nu ne aşteptăm să rămână pe rafturile magazinelor mai mult de câteva ore).

Cele trei imagini teaser, care au fost surprinse de fotograful Oliver Hadlee Pearch, prevestesc o colecţie dominată de imprimeuri statement (precum tiger print-ul iconic al casei de modă) şi de detalii grafice puternice.

Dacă o salopetă stil leotard, ultra-strâmtă şi imprimată din cap până în picioare cu model tigrat, este un pic prea mult pentru tine, accesoriile în acelaşi stil (şepci, flip flops, poşete, sau cizme până la jumătatea gambei) pot reprezenta, cu siguranţă, accentul care transformă o ţinută simplă într-una statement.

Faptul că Humberto Leon şi Carol Lim, duo-ul creativ din spatele brand-ului, au ales să reînvie imprimeul de tigru din arhivele casei de modă, nu este o coincidenţă. „Sărbătorim cea de-a 50-a aniversare a brand-ului. L-am ţinut pe Kenzo Takada aproape de inimile noastre; participă la toate show-urile noastre. Ne dorim să creem ceva care să îl facă să se simtă mândru”, a menţionat Leon.

Mai e mult până-n noiembrie?

FotorCreated234

Foto: H&M