Primăvara urbană cu echipa A List Magazine

Primăvara înseamnă schimbare și vine cu o poftă nebună de a încerca lucruri noi, care ne fac plăcere și ne încarcă de energie bună. O parte din echipa A List Magazine și-a făcut planul de atac pentru sezonul care vine, cum altfel? La un pahar de Strongbow Rosé. 

În tot acest univers de impulsuri trezite la viață, noul cidru demisec din mere rare, Strongbow Rosé, îți un motiv în plus să se te bucuri de primăvară. Un nou gust, o nouă culoare, o experiență de going-out în sine. Strongbow Rosé te inspiră și ne inspiră să savuăm împreună primăvara urbană prin povestea pe care o spune fiecare pahar răcoritor. Însăși culoarea merelor rare din care este făcut îți trezește simțurile la viață, îți face poftă de explorat orașul. 

Versatil, modern, chic, Strongbow Rosé se remarcă printr-un gust răcoritor, demi-sec, cu note uşor fructate. Una dintre particularitățile sale este culoarea rosé, care provine dintr-un soi de mere rare, cu pulpă roşie.

Așadar, haideți să aflăm împreună cu ce noutăți vom întâmpina noi primăvara!

Bianca Sterie (Redactor)

Nu prea îmi mai stă gândul la nimic de când a venit primăvara și s-a umplut orașul de flori (chiar, ați văzut cât de frumos a fost de 8 martie? Chiar erau flori peste tot!). Cu soarele cred că mai avem un pic de discutat, pentru că încă nu a înțeles că ar trebui să aibă un job full-time la noi. Am multe planuri pentru această primăvară, mă gândesc să bifez o mulțime de activități outdoor. Și iau în calcul serios ideea de a-mi muta biroul la o terasă, funcționez mai bine când mă bucur de aerul proaspăt, de soarele care îmi asigură doza de vitamina D, de  o gustare yummy, alături de un Strongbow Rose.

Amalia Dobre (Fashion editor)

Eu nu am avut vreodată o relație bună cu hainele colorate, însă primăvara aceasta am hotărât să adaug accente de culoare în outfituri, fie ele roșii, roz ori culori fluorescente. Așadar, costumele mele din această primăvară vor primi alături șosete vesel colorate, șepci roz ori bentițe în culori tari.

Monica Cismaru (Redactor)

După ce toată iarna am fost la schi cu fiecare ocazie care mi s-a ivit, acum mă sperie puțin perspectiva de a pune schiurile în cui. Îmi place mișcarea, merg la sală, dar o să-mi lipsească timpul petrecut în aer liber și curat. Așadar, odată cu instalarea primăverii, voi ieși de câteva ori pe săptămână la o alergare ușoară, în parc (am noroc că e aproape de casă). Iar marea mea dorință e să-mi cumpăr bicicletă, cu care să vin la serviciu și să merg în weekenduri în Parcul Comana, din Giurgiu. Acum rămâne doar să mă hotărăsc ce culoare va avea bicicleta și mă bucur că voi putea savura și băutura mea preferată- Strongbow Rose.

Alina Aliman (redactor șef ediția Print)

Sfârșitul de an m-a prins doar pe drumuri, departe de casă, pe străzi și în galerii de artă din Austria, Spania sau Italia. Așa că primăvara aceasta mi-am propus să descopăr, în fiecare weekend, locuri noi… de acasă, din București – de la străduțe fermecătoare la galerii de artă mai noi sau mai vechi; o să încerc să fac cunoștință cu artiștii tineri și să redescopăr muzeele de artă din București.

Fotografiile

– Galeria Halucinarium, expoziția Together, to be – a absolvenților UNARTE București

– Galeria Estopia, expoziția AASAMBLAJ, de Marina Aristotel.

Diana Lupu (Reporter)

Primăvara e unul din anotimpurile mele preferate și o aștept mereu cu drag. De ce spun asta? Pentru că atunci garderoba mea prinde culoare și mă pot exprima mai bine. Piesa mea de rezistență este un palton lejer galben care se potrivește perfect cu rochiile cu imprimeuri.

Categorii Lifestyle