Prima nunta princiară pe timp de pandemie

printesa raiyah nunta

Prima nuntă princiară pe timp de pandemie, în care normele de distanțare socială sunt încă active, a avut loc în Marea Britanie, între prințesa Raiyah a Iordaniei și jurnalistul englez Ned Donovan.

Prințesa Raiyah are 34 de ani și este sora vitregă a Regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei, iar mama ei este Regina Noor, de origine americană, văduva Regelui Hussein. Cea care a făcut anunțul căsătoriei a fost însăși mireasa, care a postat câteva fotografii pe la nuntă pe contul ei de Twitter. Mirii aveau în plan o ceremonie grandioasă, dar și-au anulat planurile din cauza pandemiei și au organizat o nuntă restrânsă, într-o grădină.

”Vă mulțumim tuturor pentru mesajele de felicitare cu ocazia nunții noastre. După ce, inițial, organizaserăm o nuntă în aprilie, în Iordania, pandemia ne-a stricat planurile și a fost mai sigur pentru noi și pentru familiile noastre să facem nunta în Marea Britanie. Cu voia lui Dumnezeu, vom organiza o petrecere în Iordania imediat ce condițiile ne vor permite acest lucru”, a scris Prințesa Raiyah.

printesa raiyah nunta

Curtea Regală Hașemită a Iordaniei a anunțat căsătoria Prințesei Raiyah cu Ned Donovan în luna noiembrie a anului trecut. Ned Donovan a lucrat ca și corespondent străin freelancer pentru Daily Mail și The Times și este fiul scriitoarei Tessa Dahl și al lui Patrick Donovan, iar bunicul de pe linie maternă este cunoscutul autor de cărți pentru copii Roald Dahl.

Prințesa Raiyah a studiat la Universitatea din Edinburgh și are un masterat în literatura japoneza, obținut la Universitatea Columbia din New York. În prezent, își face doctoratul în literatură japoneză pre-modernă la UCLA.

Categorii Lifestyle