Prima fotografie cu Prințul Harry și Meghan Markle

Will & Kate, pregătiți-vă pentru concurență! După mai bine de un an împreună, un an în care au stat departe de ochii celor curioși, Prințul Harry și Meghan Markle au bifat prima lor apariție publică și, bineînțeles, primele fotografii la un eveniment oficial (nu vorbim aici despre cele făcute de paparazzi la nunta din Jamaica a unui prieten al cuplului). Și nimeni nu poate contesta chimia dintre ei!

Cei doi au participat la un meci de tenis din cadrul Jocurilor Invictus, o competiţie sportivă dedicată militarilor răniţi pe front, creată la inițiativa Prințului Harry. Însă meciul nu le-a captat prea mult atenția și asta pentru că, după cum se vede și în imagini, Prințul Harry și Meghan Markle nu și-au putut lua ochii unul de la celălalt. S-au ținut de mână, au povestit, au glumit, au fost atracția zilei!

În acest weekend, cei doi au participat împreună la un alt eveniment din cadrul Jocurilor Invictus, însă nu au putut sta unul lângă celălalt, pentru că actrița din Suits nu face parte (încă) din familia regală, iar eticheta este destul de strictă în această privință. Astfel, Prințul Harry a stat alături de Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, și de premierul canadian, Justin Trudeau, în timp ce Meghan s-a așezat la trei rânduri distanță.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au cunoscut anul trecut, tot în Toronto, unde actrița filmează pentru serialul Suits, în care joacă rolul lui Rachel Zane. De altfel, Markle, care, în adolescență, a fost victima bullying-ului, este cunoscută pentru activismul său în ceea ce privește discriminarea rasială. Aceasta este ambasador activ al Națiunilor Unite, militând pentru drepturile femeile și egalitatea de gen. Cu un background ca al său, nu este de mirare că Prințul Harry, implicat și el în numeroase campanii umanitare, a fost cucerit de Meghan.

În plus, ediția din octombrie a revistei Vanity Fair o are pe copertă pe Meghan Markle, care a vorbit pentru prima dată despre relația cu Harry: „Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiți. Sunt convinsă că va veni clipa când vom ieși în față și vom avea povești de spus, dar sper ca oamenii să înțeleagă că acesta este momentul nostru. Este pentru noi. De aceea este atât de special, pentru că este doar al nostru. Suntem fericiți.”

Și da, chiar par foarte fericiți împreună, iar noi sperăm să îi vedem tot mai des de-acum înainte!

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle