Prima fotografie cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, pe platourile noului film al lui Tarantino

leonardo dicaprio

Once Upon A Time In Hollywood, filmul la care lucrează în perioada aceasta Quentin Tarantino, se anunță cât se poate de savuros și cu o distribuție suficient de cool să te facă să aștepți cu nerăbdare premiera filmului – Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell ș.a.

Pentru că se află deja în toiul filmărilor, Leonardo DiCaprio a postat zilele acestea prima fotografie de pe platouri cu el și Brad Pitt în rolurile lui Rick Dalton și Cliff Booth, doi buni prieteni – unul actor și unul cascador – , care încearcă să își croiască un drum în Hollywood-ul lui 1969, perioadă marcată de crimele lui Charles Manson.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Dacă te numeri printre fanii lui Tarantino, dacă deja ai văzut Kill Bill, Pulp Fiction, The Hateful Eight, Reservoir Dog (al cărei continuare a fost deja anunțată) și alte filme de referință ale regizorului, Once Upon A Time In Hollywood va fi următorul film pe care va trebui să-l treci pe listă.

Cât despre Brad Pitt…

Când vine însă vorba de reunirea lui cu Jennifer Aniston, nimeni nu e mai fericit decât Jane, mama actorului. Aceasta este extrem de încântată că fiul său a reluat legătura cu fosta lui soție, după ce aceasta și-a anunțat divorțul de Justin Theroux. Conform unei surse care a făcut declarații pentru publicația Radar Online, „asta e ceea ce a visat mai bine de 10 ani – nu și-a pierdut niciodată speranța și a ținut legătura cu Jen ani de zile”.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle