Prezențe extravagante pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes

covorul rosu cannes

Vedetele nu încetează să ne surprindă cu defilările lor de pe covorul roșu de la Cannes. Astfel, fiecare zi vine cu noi surprize și cu noi prezențe extravagante, care îți iau ochii. Printre cele mai admirate și urmărite celebrități de la Cannes, de anul acesta, se numără Bella Hadid, Taylor Hill- cel mai de succes model de pe Instagram și multe alte actrițe și personalități media, care au îmbrăcat cele mai spectaculoase rochii pentru cea de-a 74-a ediție a Festivalului de pe Croazetă, reluat după un an de pauză.

Premierele filmelor Three Floors (Tre Piani) și Drive My Car au reunit din nou cele mai mai mari celebrități pe covorul roșu. Astfel, s-a remarcat încă o dată Bella Hadid, care a defilat într-o rochie spectaculoasă, neagră, lunga, mulată, accesorizată cu o bijuterie aurie, masivă în zona pieptului. Ținuta de inspirație dramatică în care a defilat Bella Hadid aparține brandului Schiaparelli și a fost creată de designerul Daniel Roseberry. Rochia care a atras toate privirile a fost accesorizată cu bijuterii cu rubine.

covorul rosu cannes
Bella Hadid

De asemenea, o altă prezență care a adunat numeroase aprecieri a fost cea a modelului Taylor Hill, una dintre cele mai de succes vedete de pe Instagram. Modelul american a defilat într-o ținută formată dintr-o cămașă albă, simplă, legată în talie, și cu o fustă couture, verde, cu volane, accesorizată cu sandale argintii.

covorul rosu cannes
Taylor Hill

Modelul Victoria Silvstedt, o prezenta nelipsită de la Cannes, a ales o rochie strălucitoare, lila, iar actrița Blanca Blanco a ales o rochie mulată, din catifea, cu accente aurii.

covorul rosu cannes
Victoria Silvstedt
Camila Coelho
Camila Coelho
covorul rosu cannes
Hofit Golan
covorul rosu cannes
Marina Ruy Barbosa

Printre reginele eleganței de pe covorul roșu de la Cannes s-au mai numărat influencerul Camila Coelho, într-o rochie-sirenă albă, fashion influencerul de origine israeliană Hofit Golan, cu o rochie vaporoasă, roz, cu puf, sau actrița Marina Buy Barbarosa, actriță de origine braziliană, într-o rochie neagră, din voal.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle