Premiile Grammy 2018: make-up artistul lui Beyoncé dezvăluie ce produse a folosit

De fiecare dată când ne uităm la machiajul flawless pe care îl poartă Beyoncé, ne întrebăm ce produse a folosit make-up artistul său, Sir John, pentru a obține rezultate atât de spectaculoase.

Desigur, pe lângă produsele folosite, tehnica de aplicare a acestora este foarte importantă, însă, în acest an, Sir John a împărtășit cu noi, pe contul său de Instagram, ce produse a folosit pe Bey pentru look-ul de la Premiile Grammy 2018.

Pentru a pregăti pielea, Sir John folosește Peter Thomas Roth 24k Gold Lift and Firm Patches – acesta susține că produsul luminează și împrospătează vizibil zona de sub ochi. Pentru un glow natural, a aplicat L’OREAL True Match Lumi Glotion, iar pentru o pată de culoare în obraji a mizat pe GLOSSIER Cloud Paint, deoarece este un blush cu o textură aerată, extrem de ușoară, care imită perfect roșeața din obraji. Tot de la Glossier este și produsul pentru sprâncene Boy Brow, un gel care oferă o tentă discretă de culoare în timp ce fixează firele de păr pe tot parcursul zilei.

Foto: Sir John, Glossier, Beyoncé

CITEȘTE ȘI:

Premiile Grammy 2018: Cele mai bune look-uri de beauty