Premiile Emmy 2017: Cele mai impresionante beauty looks

Aseară a avut loc cea de-a 69-a ediție a Premiilor Emmy, prezentată de Stephen Colbert, care premiază cele mai bune programe de televiziune americane. Pe covorul roșu, starurile s-au întrecut, ca în fiecare an, în apariții spectaculoase. În materie de frumusețe, aspectul natural continuă să fie la modă, multe dintre staruri optând pentru un machiaj simplu, coafuri nesofisticate sau o nuanță puternică care să pună în prim-plan întreaga ținută. Naturalețea rămâne în tendințe și în primăvara anului 2018, așa că nu ne rămâne decât să ne inspirăm din aparițiile de anul acesta de pe covorul roșu.

Mandy Moore

Mandy Moore este una dintre cele care și-a scos ținuta în evidență prin culoarea rujului. A optat pentru un ruj roz aprins care a devenit principalul punct de interes. În contrast cu rochia alb-negru și cu accesoriile delicate, rujul a atras atenția și a amplificat efectul ținutei necomplicate. Alegerea lui Mandy Moore ne arată cum putem obține o apariție spectaculoasă prin alegerea unei nuanțe aparte a rujului, care să contrasteze cu restul ținutei.

Jane Fonda

Actrița Jane Fonda a ales bretonul și părul prins într-o coadă lungă, oferind o notă tinerească întregii apariții. Acesta a dorit să opteze pentru un look spectaculos, care să completeze rochia modernă pe care a ales-o, lungă și roz. Aceeași nuanță roz aprins a purtat-o și pe buze, însă nu pentru a contrasta cu întreaga ținută, ca în cazul anterior, ci, din contră, pentru a o completa.

Nicole Kidman

O altă actriță care a ales să-și asorteze rujul la rochie este Nicole Kidman. Aceasta a optat pentru un ruj roșu care să se asorteze rochiei sale de aceeași culoare. Părul a fost prins într-un bob lejer, care, alături de rochia de prințesă, a oferit ținutei o notă regală.

Madeline Brewer

Pe urmele lui Mandy Moore merge și Madeline Brewer, care își scoate în evidență rochia argintie, spectaculoasă, prin contrastul adus de rujul în nuanță de zmeură, un ton similar cu cel al părului. Observăm un joc de culori interesant în această ținută, între argintiul rochiei și al accesoriilor și roșul buzelor și al părului.

Millie Bobby Brown

Tânăra actriță a optat pentru un aer fresh, foarte tineresc. Ea a preferat simplitatea în locul unui look extravagant. Machiajul este foarte natural, iar părul prins discret la spate păstrează aceeași notă de naturalețe. Întreaga ținută este de altfel simplă, actrița optând pentru o rochie albă, de prințesă.

Jessica Biel

Pentru un machiaj natural a optat și Jessica Biel, însă cu puțin mai multă culoare, preferând nuanțele arămii. Aceasta a ales o coafură specifică anilor ‘60, cu bucle căzând pe o singură parte, inspirată din Barbarella și Valea Păpușilor. Acesteia i s-a adăugat rochia Ralph & Russo, care surprinde prin jocul de texturi, forme și culori.

Reese Witherspoon

Actrița a optat pentru un machiaj natural, însă cu o notă de culoare, anume rujul roșu-portocaliu, care completează prin contrast rochia sacou bleumarin. Și coafura este simplă, aceasta optând pentru părul drept, dintotdeauna blond.

Text de Georgiana Lupică, foto: hepta.ro

CITEȘTE ȘI:

Premiile Emmy 2017: apariții spectaculoase pe covorul roșu