Premiile Emmy 2017: apariții spectaculoase pe covorul roșu

Să înceapă sezonul premiilor! Seara trecută a avut loc cea de-a 69-a ediție a Premiilor Emmy, ceremonie prezentată de Stephen Colbert. The Handmaid’s Tale, o poveste a cărei acțiune are loc într-un viitor distopic, în care un regim teocratic a fost instaurat în America, iar femeile au fost private de toate drepturile și libertățile, și Big Little Lies, bazat pe romanul omonim scris de Liane Moriarty, sunt marile învingătoare de la Emmy 2017!

Elizabeth Moss a fost desemnată Cea mai bună actriță într-un serial-dramă (The Handmaid’s Tale), în timp ce Julia Louis-Dreyfus a câștigat din nou trofeul pentru Cea mai bună actriță într-un serial-comedie (Veep) – și probabil îl va câștiga atâta timp cât vor exista noi seriale Veep. Vrei să afli care sunt toți câștigătorii de la Emmy 2017? Lista lor este aici.

Pe covorul roșu de la Microsoft Theatre, Los Angeles, am avut însă alți câștigători. Nicole Kidman, Robin Wright, Sarah Paulson, Julia Louis-Dreyfus, Sofia Vergara, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Lea Michele, Elizabeth Moss, Jessica Biel, Emmy Rossum, Halston Sage și Julianne Hough sunt doar câteva dintre vedetele care și-au făcut apariția pe covorul roșu de la Emmy 2017.

Sarah Paulson în Carolina Herrera
Nicole Kidman în Calvin Klein by Appointment
Robin Wright
Julia Louis-Dreyfus
Jane Fonda în Brandon Maxwell
Evan Rachel Wood în Jeremy Scott for Moschino
Shailene Woodley în Ralph Lauren
Reese Whitherspoon
Sofia Vergara
Lea Michele
Elisabeth Moss
Emmy Rossum
Gina Rodriguez
Halston Sage
Julianne Hough
Laura Dern
Aziz Ansari în Salvatore Ferragamo
Gillian Anderson
Susan Sarandon
Tatiana Maslany
Ellie Kemper
Mandy Moore
Heidi Klum
Alex Hudgens
Millie Bobby Brown în Calvin Klein by Appointment

Foto: hepta.ro