Premiile Emmy 2016: aparițiile de pe covorul roșu

rochii

Gala Premiilor Emmy 2016 a avut loc seara trecută și zeci de vedete și-au făcut apariția pe covorul roșu de la Microsoft Theatre din Los Angeles, strălucind în ținute spectaculoase.

Game of Thrones și Veep au câștigat din nou la categoriile Cel mai bun serial-dramă, respectiv Cel mai bun serial-comedie, așa că, din acest punct de vedere, nu am avut parte de nicio surpriză (lista completă a câștigătorilor este chiar aici). Julia Louis-Dreyfus a obținut iarăși trofeul Emmy pentru Cea mai bună actriţă într-un rol principal într-un serial de comedie, categorie la care care câștigă în fiecare an, din 2012 încoace. Actrița i-a dedicat premiul tatălui său, care a decedat vineri: „Nu în ultimul rând, aș vrea să îi dedic acest premiu tatălui meu, Willie Louis-Dreyfus, care a murit vinerea aceasta. Mă bucur foarte mult că îi plăcea Veep, pentru că părerea sa era singura care conta cu adevărat”, a spus Julia Louis-Dreyfus printre lacrimi.

Un alt moment interesant al serii a fost cel în care Jimmy Kimmel, gazda evenimentului, a început să împartă prin sală pachețele cu sendvișuri cu unt de arahide împreună cu micii actori din Stranger Things, amintindu-ne de momentul lui Ellen DeGeneres, care a adus pizza la Oscarurile din 2014.

Emilia Clarke, Robin Wright, Claire Danes, Sarah Paulson, Sofia Vergara sunt doar câteva dintre vedetele care au defilat pe covorul roșu seara trecută. Iată cele mai importante apariții de la Emmy 2016.

The 68th Emmy Awards, Arrivals in LA

Sarah Paulson în Prada

68th Emmy Awards - Arrivals

Tina Fey în Oscar de la Renta

Emmy Awards 2016 - Arrivals

Laura Carmichael în Delpozo

Emmy Awards 2016 - Arrivals

Regina King în Elizabeth Kennedy

Emmy Awards 2016 - Arrivals

Tatiana Maslany în Alexander Wang

Foto: hepta.ro