Premiere la cinema: ce filme noi vedem în luna iulie

De când s-au redeschis cinematografele și putem spune din nou că „mergem la film”, entuziasmul nostru e tot mai mare, așa că ne bucurăm de fiecare vizită la cinema ca de ceva complet, o descoperire absolut fascinantă. Luna iulie ne aduce o selecție eclectică de titluri, inclusiv pelicule a căror premieră a fost amânată din cauza pandemiei, motiv pentru care astăzi facem o trecere în revistă a filmelor de trecut pe lista de must-see. 

Simple Women – Premiera: 2 iulie

Simple Women, debutul în lungmetraj al regizoarei italiene Chiara Malta, co-produs de Ada Solomon, a avut premiera mondială în 2019 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. Pelicula urmărește povestea unei tinere și entuziaste regizoare, Federica (Jasmine Trinca). Aceasta hotărăște să facă un film despre și cu actrița care o fascinează din copilărie – Elina Löwensohn. Însă lucrurile nu decurg chiar atât de simplu precum și-ar dori ele. 

Spiral: From the Book of Saw – Premiera: 2 iulie

Un horror în regia lui Darren Lynn Bousman, care promite să scoată toată groaza la suprafață, Spiral: From the Book of Saw pornește de la o anchetă polițistă. Îndrumați de un veteran al poliției, Marcus (Samuel L. Jackson), detectivii Ezekiel „Zeke” Banks (Chris Rock) și William Schenk (Max Minghella) investighează o serie de crime care au marcat trecutul orașului. Prins fără să vrea într-un mister care se adânceşte din ce în ce mai mult, Zeke se trezeşte prins în jocul sinistru al minţii criminale, dar, în același timp, geniale.

The Ice Road – Premiera: 2 iulie

Dor de un action movie cu Liam Neeson în rolul principal? Luna aceasta, actorul îți dă întâlnire pe marile ecrane în The Ice Road, o peliculă care promite o doză considerabilă de adrenalină. După un incident petrecut la o mină de diamante din nordul înghețat al Canadei, incident care duce la prăbușirea acesteia, un șofer pune la cale o misiune de salvare a minerilor. Însă, când drumul de gheață începe să cedeze, chiar și pentru el începe o adevărată cursă pentru supraviețuire. 

The Nest – Premiera: 2 iulie

O dramă cu Jude Law și Carrie Coon în rolurile principale, The Nest urmărește povestea unui cuplu de succes din New York-ul anilor ‘80. Dornic să exploreze noi oportunități de afaceri, Rory (Law) o convinge pe Allison (Coon), soția lui, să se mute alături de copii în Anglia, țara lui de origine. Însă viața lor în noul conac englezesc din apropierea Londrei ia o turnură neașteptată și fiecare zi care trece amenință să le destrame familia. 

Black Widow – Premiera: 9 iulie

Publicul a așteptat vreme îndelungată premiera unui nou film Marvel și iată că minunea se întâmplă în luna iunie, când o reîntâlnim pe Black Widow pe marile ecrane. Pelicula o are în prim-plan pe supereroina Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), care este nevoită să își confrunte trecutul după ce se trezește prinsă într-o conspirație ce are legătură cu viața ei. Urmărită de o forță care pare determinată să o doboare, ea trebuie să înfrunte consecințele acțiunilor sale din perioada în care era spion și să repare toate relațiile lăsate în urma ei cu mult înainte de a deveni un Avenger.

Luca – Premiera: 16 iulie

Paste, gelato, plimbări cu scuterul pe Riviera Italiană! Altfel spus, ingredientele perfecte ale unei vacanțe de vară de neuitat. Luca (vocea lui Jacob Tremblay) este un băiețel simpatic, care are parte de aventura vieții sale în Italia, alături de noul său prieten. Însă distracția lui este amenințată de un secret complicat, un trecut care stă să iasă la iveală… din clipă în clipă. 

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Un thriller S.F. care îl are pe Henry Golding în rolul lui Snake Eyes, un tânăr ambițios care intră în clanul japonez Arashikage după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul grupului. Odată intrat în Arashikage, acesta deprinde secretele războinicilor ninja și devine parte din familia lor. 

Tata mută munții – Premiera: 23 iulie

Tata mută munții, al doilea lungmetraj semnat de Daniel Sandu (Un pas în urma serafimilor), este o poveste inspirată din fapte reale, drama unui tată care încearcă să-și salveze fiul, dispărut fără urmă în munți. Acesta ajunge la fața locului și adună o echipă de căutare, pornind într-o cursă intensă cu timpul și natura. 

Supernova – Premiera: 30 iulie

Un roadtrip movie absolut savuros, o poveste plină de emoție, Supernova îi are în prim-plan pe Sam (Colin Firth) și Tusker (Stanley Tucci), doi bărbați care se urcă în vechea lor autorulotă și pornesc la drum prin Anglia, vizitând prieteni vechi și locuri în care au trăit amintiri frumoase. 

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle