Pregătiți de petrecere? Pentru… Nuit sociale!

FotorCreated

Pregătiți-vă pantofii de dans. Pe  9 aprilie 2016, la Scala Floreasca, sunteți invitați la Un Apero Chic, în cadrul Nuit Sociale. De muzică se vor ocupa Mihai Leonte, Radu Nicolaescu și Matei Chebeleu, iar de mâncare se va ocupa Chef Papu (Burgerz).

Link catre pagina de Facebook a evenimentului – AICI.

Nuit Sociale este un concept de petreceri care a fost lansat în vara anului 2015, adresându-se unui public cosmopolit. Seria Nuit Sociale reunește mai multe grupuri de prieteni, în locații neconvenționale (rooftop-uri, restaurante, hoteluri, shopping mall-uri, grădini etc.) pentru socializare. Și cum nicio petrecere nu este completă fără muzică, în pupitru la Nuit Sociale au fost Călin Mailat (owner Casa di David), Christian Corvin (arhitect), Daniel Drăghici (owner Piscina Floreasca, Color, The Fresh, Burgerz), Cristian Tache & George Dusu (owneri Oha Beach Mamaia & Oha Events), Oktopus (Tastemakers).

FotorCreated

Pentru că evenimentele Nuit Sociale “vorbesc” publicului în limba lui Voltaire, fiecare petrecere  a avut alt nume : L’Aperitif, Digestif, Couture, Gourmet, Printemps. Primul a avut loc pe rooftop-ul Domenii Plaza Hotel, fiind urmat de al doilea la ultimul etaj al Hotelului Cișmigiu unde au găzduit vernisajul artistului român Dominic Virtosu. Al treilea eveniment a reprezentat de fapt un take-over al celebrului restaurant Italian Osteria Gioia. Al patrulea eveniment, Couture, a fost găzduit de Cocor Shopping Mall, iar anul 2015 a fost închis cu ajutorul lui Chef Foa la petrecerea de revelion Gourmet. În  februarie 2016 la Hotel Sheraton a fost sărbatorit începutul primăverii prin petrecere Printemps.

FotorCreated

See you there!

Categorii Lifestyle