Pregătiri de vară

E vremea părului sănătos şi strălucitor, a frumuseţii naturale şi a trucurilor mici, care fac o mare diferenţă. Evident, asta dacă alegi să urmezi recomandările specialiştilor şi să te pregăteşti din timp pentru vară, soare şi vacanţă.

Bronz sănătos

Pielea ciocolatie e extrem de sexy. Şi nu, nu e doar o ipoteză bazată pe motive subiective. Nenumărate studii au demonstrat că bronzul ne face mai atractivi. La polul opus, dermatologii insistă că sănătatea ar trebui să fie o prioritate şi ne reamintesc constant că expunerea la soare poate fi teribil de dăunătoare. Am descoperit însă o soluţie, care ne îndeplineşte dorinţa de a avea un look sun-kissed fără să fie nevoie să facem vreun compromis. Disponibilă la studioul  En Vogue din Cluj-Napoca, autobronzarea cu aerograf face parte din categoria celor mai eficiente metode de bronzare sunless, care s-a bucurat de un real succes mai întâi la Hollywood. Dincolo de raţiunile estetice (într-o singură sedinţă, putem obţine un bronz perfect uniform, rezistent la transfer), substanţa folosită este DHA (dihidroxiacetona), un tri-zahăr fără culoare, aprobat de FDA. În contact cu pielea, capătă o nuanţă delicioasă de maro auriu. Aplicat în dozele corecte, bronzul nu pare artificial. Pentru cele mai bune rezultate, este recomandată o exfoliere profesională. Trebuie doar să facem o programare, de restul se ocupă experţii de la En Vogue.

Precious hair treats

Razele solare din toiul verii nu sunt tocmai prietenoase cu fibra capilară. Dacă mai adaugăm şi clorul din piscină, vântul şi apa sărată a mării, am enumerat cei mai nocivi factori care ne predispun şuviţele la degradare. Cu ajutorul tratamentelor capilare intens hidratante putem proteja structura, culoarea şi strălucirea firelor de păr. Ideal ar fi să optăm pentru acestea înainte de începerea sezonului estival.

„Faimos pentru beneficiile sale uluitoare (hrăneşte toate componentele firului de păr şi oferă rezistenţă, elasticitate, strălucire şi flexibilitate), caviarul este unul dintre ingredientele preţioase pe care să mizăm.”, ne încurajează Adrian Perjovski, hairstylist şi specialist în transformări radicale de look. În saloanele Jovsky, tratamentul cu caviar debutează cu şamponarea pentru a deschide cuticula firului de păr. Ulterior, după ce podoaba capilară a fost zvântată, urmează aplicarea unui cocktail bogat în vitamine, caviar, nutrienţi şi uleiuri special preparate în salon. Mix-ul va fi activat la climazone (un aparat ce distribuie uniform căldura pe tot capul şi stimulează dechiderea cuticulei pentru a permite hrănirea părului cât mai în profunzime. Mai apoi, părul este uscat foarte bine, cuticula fiind închisă şi cu placa. La final, se spală şi se coafează normal. Rezultatele sunt vizibile instant.  Hidratarea şi strălucirea nou obţinută se menţine până la 5-6 spălări. După o lună, pentru a întreţine efectele, se recomandă aplicarea unei fiole booster.

Botox Lash

În 2019, mascara pierde din ce în ce mai mult teren în faţa extensiilor de gene. Şi totuşi, cele mai în vogă discuţii ale momentului legate de gene lungi, dese şi curbate nu pomenesc de niciunul dintre cele două trucuri. Atenţia ne este îndreptată către lash lift, efect pe care îl putem obţine în urma unui tratament Botox Lash. Aceasta cea mai nouă terapie de vitaminizare şi laminare naturală a genelor, pe care o putem testa la The Lash Lounge. Procedura în sine cuprinde mai mulţi paşi. Hidratarea şi regenerarea genelor este asigurată de aplicarea unei soluţii cu o formulă unică pe bază de keratină hidrolizată şi colagen. Mai apoi, se trece la vopsirea acestora. Rezultatul final? Metoda îngroaşă firul natural, conferindu-i volum dublu, alungeşte genele cu până la 2-3 mm, le intensifică culoarea şi ajută la obţinerea unei curburi perfecte a genelor naturale. Veştile bune nu se opresc aici. Efectele se menţin între opt şi zece săptămâni.