Pregătește-te pentru o vară plină de arome și de culori

glo mentol

Momentele plăcute ne rămân în memorie mai ales datorită gusturilor și culorilor, iar noi ne vom putea bucura în continuare de o varietate bogată cromatic și de arome în ceea ce privește produsele alternative cu tutun. Produsele care încălzesc tutunul și țigările electronice sunt alternativa la care mulți consumatori ai produselor din tutun sau nicotină au apelat în această perioadă și care satisface nevoile celor care fumau înainte țigări mentolate. Gama neo™ oferă șapte arome diferite, dintre care trei de mentol, iar device-urile tech care încălzesc tutunul, și nu-l ard, precum glo™ hyper,  vin în mai multe variante de culori, pe care le poți asorta la outfiturile tale de vară.

Astfel, cei care apreciază gustul mentolat trebuie să știe că se vor putea bucura în continuare de această aromă prin intermediul produselor alternative de tutun, chiar dacă țigările mentolate și cele cu capsule vor dispărea de pe piață în mai puțin de o lună, ca urmare a transpunerii în legislația românească a prevederilor Directivei europene privind produsele din tutun.

Și ca să celebrezi cum se cuvine începerea sezonului cald, întâmpină-l  cu outfituri în culori vibrante și alege-ți un cocktail-semnătură. Iar pentru un tablou complet, alătură acestei imagini și gustul aromat al produselor alternative de tutun, de care ești liberă să te bucuri în continuare.

Așadar, ce-ai spune să-ți organizezi propriul tău fashion-week acasă și să-ți setezi pentru fiecare zi a săptămânii o culoare dominantă – prin haine, accesorii, activități și cu savurarea unui cocktail asortat?

Plictisitoarea zi de luni poate deveni automat ziua roz, cu o ținută în același ton, cu un buchet de bujori proaspeți în vaza de pe birou și cu cu un cocktail aromat de căpșune.

Marți poate fi ziua verde, culoarea speranței. Adu un accent de verde-mentă ținutei tale, încearcă să reproduci un tutorial de machiaj în diverse tonuri ale acestei culori și fă-ți un selfie prin care să păstrezi rezultatul creativității tale. Și sărbătorește totul cu o citronadă de lime și mentă.

Miercuri este ziua albastră. Zilele petrecute la malul mării sunt din ce în ce mai aproape. Desenează o acuarelă în tonuri de albastru, îmbracă-ți bluza mariniere preferată, jeanșii albi și încearcă o rețetă nouă de cocktail cu vanilie, mentă, fructe, scorțișoară, Grenadine și Blue Curaçao, pe care să-l reproduci când vei fi pe o plajă, la apus, în compania cuiva drag.

glo mentol

Joi – galben. Personalitatea ta solară va fi la cote înalte azi. Rezervă-ți câteva ore pentru planurile de vacanță, vorbește cu prietenii, organizează o petrecere-surpriză pentru cineva apropiat și răcorește-te cu un ceai de lămâie cu gheață și cu un praf turmeric, asortat tematicii zilei.

Vineri – roșu. E timpul pentru o schimbare de look. Fără să fie nevoie de modificări radicale, îți poți vopsi câteva șuvițe în magenta sau în roșu-mac, găsești multe surse de inspirație pe Instagram, comandă-ți acei pantofi stiletto roșii pe care îi aveai pe lista de așteptare și bea un pahar de sangria garnisit cu portocale și mere.

Sâmbătă e ziua violet. Decorează-ți balconul cu ghivece de petunii mov, fa-ți unghiile cu ojă violet și începe să citești o carte de memorii. Compune-ți o ținută pentru sport în accente mov, alege-ți un program de pilates sau de yoga online și bea un smoothie de afine.

Duminică – alb. Adu un suflu proaspăt dormitorului și comandă lenjerie de pat albă, din bumbac organic și folosește ghirlande de beculețe cu lumină discretă pe tăblia patului, pentru o atmosferă caldă, intimă. Aprinde o lumânare parfumată cu aromă marină.

Mai multe informaţii despre opţiunile celor care fumează ţigări mentolate pot fi găsite aici.

Categorii Lifestyle