Prânzul în familie, cel mai frumos moment în izolare

Perioada de izolare a însemnat pentru mulți dintre noi o binecuvântare și mai mult timp petrecut cu familia. Câțiva membri ai echipei Alistmagazine ne dezvăluie cum arată un prânz în familie acum și ne fac și recomandările de rigoare.

Adriana Moscu- editor Alistmagazine

E destul de greu zilele astea să ne ținem de o rutină. În primul rând pentru că fiecare membru al familiei are un program diferit, în al doilea, pentru că noua situație ne-a dat un pic obiceiurile și ritmul peste cap. Ce a rămas constant în acest nou firesc pe care reușim să-l îmbrățișăm cu destul de multă grație este că eu trebuie să gătesc zilnic. E-adevărat, am noroc de un partener pasionat de gătit, așa că, de câte ori are timp, în bucătărie gătim la patru mâini. Uneori, e o adevărată plăcere. Alteori, pur și simplu trebuie sau vrem să facem altceva: să stăm cu fetele, să ne uităm la un film sau să ne bucurăm de cele 30 de minute de mișcare în aer liber permise. Acestea sunt momentele în care ne hotărâm să comandăm ceva de pe foodpanda. Și pentru că gusturile noastre culinare sunt la fel de diferite precum ne sunt personalitățile, Condimental este locul unde ne regăsim cu toții. Un Kebun de pui cu vinete și rodii e alegerea mea într-o zi trăită pe fast-forward, în timp ce Vlad adoră specialitățile cu vită, așa că nu spune niciodată NU unui Kebab cu hummus și tabouleh. Copila cea mare, care preferă gusturile cât mai distincte, o să-și comande, cel mai probabil, un Dil Kebab cu pui, iar cea mai tânără din familie, vegetariană convinsă, o să opteze, fără doar și poate, pentru un Veggie Dil. Mission accomplished!

Alina Burlacu – Beauty editor Alistmagazine

Acasă, prânzul în familie arată foarte rar ca în filme: cu tacâmuri aranjate frumos pe masă și toată lumea pregătită să mănânce. Suntem diferiți și vrem arome diferite, la ore diferite, iar asta chiar nu este nicio problemă atunci când ai la dispoziție un meniu atât de diversificat cum e cel de la Restaurantul Gargantua. Ce aș alege eu? O supă cremă de broccoli sau o salată de spanac și iceberg cu curcan grill pentru mine. Poate și o pulpă de rață crocantă pe varză călită. Iar pentru copii, ar fi ideală o ciorbă de pui a la grec. Ce ar alege ei fără să stea prea mult pe gânduri? Pizza capriciosa, cam de fiecare dată. Cel puțin la desert, ne-am înțelege perfect: degustare de înghețată artizanală. Așadar, puteți comanda ce doriți pentru întreaga familie de la foodpanda.

Nicoleta Nicolae- redactor șef Alistmagazine.ro

Dacă până în izolare, prânzurile în familia noastră ne găseau la aceeași masă pe toți 3 doar în weekend sau în vacanțe, de câteva săptămâni încoace ne bucurăm de momente frumoase și mâncare care mai de care mai variată, fie că o gătim împreună în bucătărie, fie comandăm de la foodpanda. Recunosc, în ultimele săptămâni, am optat pentru micile plăceri vinovate: double cheese burger de la Ribs Bar&grill pentru toată familia :).

Categorii Lifestyle