Prânz cu Alina Tanasă. Care este cea mai mare dorință a ei pentru 2018?

Hello, A listers!

Azi sunt la Pio Bistro, unde iau masa alături de Alina Tanasă, sau Fabmuse Alina, așa cum este ea cunoscută în lumea digitală. Alături de Diana Enciu,  Alina formează duo-ul Fabulous Muses care a revoluționat scena blogging-ului din România.

De ceva timp, Alina este super atentă la regimul ei alimentar, din care e exclus carnea, lactatele și glutenul. În schimb, are o dietă bogată în legume, fructe și pește. Azi, însă, pentru că de calorii se ocupă Raluca, Alina și-a comandat o porție de somon cu piure de mazăre, dar și o porție de cartofi prăjiți, despre care Alina și recunoaște că sunt plăcerea ei vinovată.


Raluca va trebui să ardă, astfel, aproape 500 calorii, și pentru asta va face o sesiune de pilates, la Dance Room, împreună cu Bogdan.
Deși recunoaște că nu este mare amatoare de sport, atunci când are timp și vrea să facă o formă de mișcare, Alina preferă pilatestul.


Am mai aflat că destinația ei preferată de vacanță este Italia, dar orașul său de suflet este Parisul. . Iar pentru că suntem la o emisiune de sport și lifestyle, am întrebat-o și care e alimentul la care n-ar putea să renunțe niciodată, sau ce fel de mâncare n-ar putea să consume.

Răspunsurile la aceste întrebări, sau care sunt cele mai mari dorințe ale Alinei pentru 2018, aflați în video de mai sus.
Ne revedem luni și nu uitați: sport is fun!

Mulțumim, Pio Bistro, pentru mâncarea delicioasă!

Categorii Video